Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας



Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο διάλογος με γέροντα του Αγίου Ορους (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χθεσινό επεισόδιο του «The Voice» ο μουσικός Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό και τους τηλεθεατές μια πολύ συγκινητική ιστορία που του είχε πει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.



Το ύστατο χαίρε λένε καλλιτέχνες και φίλοι στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδοποιό Λαυρέντη Μαχαιρίτσα λένε σε λίγη ώρα οι δικοί του άνθρωποι και πλήθος κόσμου που τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του.

Ο τραγουδοποιός που με τις μελωδίες του σημάδεψε μια γενιά, «έφυγε» το πρωί της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στον Πτελεό Μαγνησίας.

 

Μαχαιρίτσας: Ακυρώθηκε η συναυλία στο Ηρώδειο - Πώς θα εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πέθανε από ανακοπή σήμερα το πρωί, εκφράζει η Ενωση «Μαζί για το Παιδί».  Επίσης, ενημερώνει για την ακύρωση της συναυλίας Πορτοκάλογλου-Μαχαιρίτσα, που θα πραγματοποιούνταν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, καθώς και για τον τρόπο εξαργύρωσης ή δωρεάς των εισιτηρίων στην Ένωση.



ΕΚΑΒ κατά ΠΟΕΔΗΝ για το θάνατο του Μαχαιρίτσα: Ανεύθυνες καταγγελίες

Το ΕΚΑΒ διαψεύδει τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για καθυστέρηση του ασθενοφόρου που, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ενδέχεται να στάθηκε μοιραία για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.



Την Τετάρτη η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στου Ζωγράφου

Την Τετάρτη , στο νεκροταφείο του Ζωγράφου θα κηδευτεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και εκεί θα είναι όλοι όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.