Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Λάτσιο



Champions League: Ώρα κρίσης για Μπάγερν και Λάτσιο, να «σφραγίσει» το εισιτήριο η Παρί

Ώρα της κρίσης για τις τέσσερις από τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την Μπάγερν να υποδέχεται τη Λάτσιο και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν.



Ο χαρακτηρισμός με τον οποίον οι οπαδοί της Λάτσιο υποδέχτηκαν τον γκολκίπερ Πέπε Ρέινα

Ο 37χρονος Ισπανός τερματοφύλακας Πέπε Ρέινα γνωστός από τις προηγούμενες θητείες του σε Λίβερπουλ κυρίως,  Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Νάπολι, Μίλαν και τελευταία σε Άστον Βίλα από την Πέμπτη (27/08), ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό της Λάτσιο.



Europa League: Επικές προκρίσεις για Σάλτσμπουργκ και Μαρσέιγ

Μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις όλων των εποχών στην Ιστορία της διοργάνωσης πανηγύρισε η Σάλτσμπουργκ, που βρέθηκε στους «4» του Europa League αποκλείοντας τη Λάτσιο με 4-1.



Ιταλία: Θρίαμβος για Νάπολι στην «αιώνια πόλη»

Επίδειξη δύναμης έκανε η Νάπολι απέναντι στη Λάτσιο, την οποία συνέτριψε 3-0 στο «Ολίμπικο», στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής στη Serie A.

Με τους τρεις βαθμούς οι «παρτενοπέι» του Μαουρίτσιο Σάρι έφτασαν στους 67 κι άνοιξαν τη διαφορά τους από τους από τους «λατσιάλι» στο +7, εδραιώνοντας την παρουσία τους στην τρίτη θέση.



Ιταλία: «Δώρο» στη Ρόμα το Champions League από τη Λάτσιο!

Τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας περιόδου εξασφάλισε η Ρόμα, μετά τη χθεσινή ήττα της Ίντερ από τη Λάτσιο με 0-2.

Οι «λατσιάλι» έκαναν το μεγάλο «δώρο» στη «μισητή» αντίπαλό τους την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν μετά τη νίκη τους επί της Ίντερ στο «Ολίμπικο» με 2-0. 



Μενεγάκη και Πανταζόπουλος στο ίδιο μαγαζί με τον Λάτσιο

«Mε συγχωρείτε, αλλά έχουμε γενέθλια. Πρέπει να πάω σπίτι μου, έχουμε παιδιά, έχουμευποχρεώσεις, να γίνουμε και λίγο νόστιμες, να πάμε να χαρούμε κι εμείς.