Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

λαθρομετανάστες



Έβρος: Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τους εγκλωβισμένους, σε νησίδα, λαθρομετανάστες..Τι απαντά η κυβέρνηση..

Πλήθος αντιδράσεων εξακολουθεί να προκαλεί ο συνεχιζόμενος εγκλωβισμός ομάδας μεταναστών σε νησίδα του ποταμού Έβρου, αλλά και ο θάνατος ενός κοριτσιού από τσίμπημα σκορπιού. Μάλιστα, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, το κορίτσι παραμένει άταφο.



Εικόνες ντροπής στα Διαβατά: Η ανεύθυνη πολιτική με τους μετανάστες φέρνει αλλεπάλληλα επεισόδια

Εικόνες ντροπής που προβληματίζουν στα Διαβατά. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, η κάμερα καταγράφει έναν άντρα, να κρατάει στα χέρια του ένα μικρό κοριτσάκι και να το χρησιμοποιεί ως ασπίδα μπροστά στους άντρες των ΜΑΤ.



Επεισόδια στις Βρυξέλλες σε διαδήλωση κατά του Συμφώνου του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση - Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες άνθρωποι στις Βρυξέλλες πραγματοποίησαν την Κυριακή διαδήλωση κατά του Παγκόσμιου Συμφώνου του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση, επισκιάζοντας μια μικρότερη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπέρ της συμφωνίας, η υπογραφή της οποίας έριξε την κυβέρνηση του Βελγίου την περασμένη εβδομάδα.



Φορτηγό με λαθρομετανάστες εμβόλισε όχημα της ΕΛ.ΑΣ

Φορτηγό που μετέφερε λαθρομετανάστες εμβόλισε όχημα του Σταθμού Αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ., που τον ακολουθούσε, στην περιοχή Μόδι του δήμου Βόλβης, μετά από καταδίωξη.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Ελισάβετ Σταυριανίδου οι αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους. Στη συνέχεια ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και τους αλλοδαπούς και τράπηκε σε φυγή



Κύθηρα: Ιστιοφόρο με 50 λαθρομετανάστες εντόπισε η Frontex

Ιστιοφόρο εντοπίστηκε από περιπολικό της Frontex νοτιοδυτικά των Κυθήρων και, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι πάνω σε αυτό βρίσκονται πενήντα λαθρομετανάστες, αγνώστου εθνικότητας. 

Στη συνέχεια, η Frontex οδήγησε το ιστιοφόρο στο λιμάνι της Καλαμάτας, από όπου και οι σχετικές φωτογραφίες. 



Η δημόσια συγγνώμη του Σπαλιάρα για τη δήλωση σχετικά με τους λαθρομετανάστες - ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες μία δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για τους λαθρομετανάστες, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.