Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

λαθη



20 καθημερινά λάθη του προφορικού λόγου που κάνουμε (σχεδόν) όλοι

Ο σωστός εκφραστικός λόγος δεν είναι απαραίτητος μόνο για να δίνει κύρος στον ομιλητή, αναφορικά με το ακαδημαϊκό του επίπεδο, αλλά και για να γίνονται τα λεγόμενά του κατανοητά από τους ακροατές. 



Λάθη πριν τη γυμναστική - Τα κάνουμε όλοι!

Η έλλειψη χρόνου, η ελλιπής ενημέρωση, όπως επίσης και η βιασύνη να αποκτήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα το σώμα των ονείρων μας οδηγούν πολλές φορές σε λάθη κατά τη διάρκεια της άσκησης, που όχι μόνο επιβαρύνουν και εξαντλούν τον οργανισμό μας, αλλά μπορεί να προκαλέσουν και σοβαρούς τραυματισμούς. 



10 λάθη που κάνουμε όλοι στην μπουγάδα

Το πλύσιμο των ρούχων, το άπλωμα και το σιδέρωμα είναι από τις αναγκαίες δουλειές του νοικοκυριού που- δυστυχώς- γίνονται σε καθημερινή βάση, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια. Ίσως πιστεύετε ότι μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, πλέον κάνετε τα πάντα σωστά και έχετε μάθει όλα τα κόλπα για πεντακάθαρη μπουγάδα, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε.



Τα 5 λάθη που κάνουμε όλοι όταν βάφουμε τα έπιπλά μας

Σας αρέσει το χρώμα στα έπιπλα, αλλά το αποφεύγετε γιατί δεν έχετε πίστη στα χέρια σας; Μάθετε από τα μεγάλα λάθη που κάνουμε όλοι και ετοιμαστείτε να αγγίξετε την τελειότητα!



Οικιακός φωτισμός- 6 συνηθισμένα λάθη και πως να τα αποφύγετε

Ο φωτισμός ενός σπιτιού δεν είναι απλή υπόθεση. Δεν είναι αρκετή, η απλή τοποθέτηση όμορφων φωτιστικών από εδώ και από εκεί. Η άγνοια ορισμένων κανόνων και παραγόντων μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο σε ανεπαρκή φωτισμό, αλλά και σε περιττή και ακατάλληλη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν είναι κρίμα να ξοδεύετε περισσότερα για φωτισμό, κι αυτός τελικά να αποδεικνύεται ανεπαρκής;