Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

λάσπη



Έρχεται 48ωρο με λασποβροχές, αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Βαρομετρικό χαμηλό, που πλησιάζει τη χώρα μας από την Αφρική, θα επηρεάσει τον καιρό τις επόμενες 48 χώρες, με κύριο χαρακτηριστικό τις λασποβροχές.

Στην επικείμενη αλλαγή του καιρού αναφέρθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης δημοσιεύοντας και κατατοπιστικούς χάρτες.



Χανιά: «Πνίγηκε» από 15 τόνους σκουπιδιών και λάσπης το Ενετικό λιμάνι

Ποσότητα 15 τόνων απορριμμάτων, λάσπης και άλλων ογκωδών αντικειμένων που «άφησε» πίσω της η κακοκαιρία στα Χανιά, συγκέντρωσαν από το Ενετικό λιμάνι της πόλης συνεργεία της υπηρεσίας πρασίνου και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.



Τρέχει λάσπη από τις βρύσες του Άργους! (φωτό+βίντεο)

Τεράστιο πρόβλημα άφησε ο κυκλώνας «Ζορμπάς» στην Αργολίδα, αφού το νερό και σήμερα είναι ακατάλληλο για χρήση.

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών έχει επηρεάσει την πηγή της Λέρνας στην περιοχή. Το νερό περιέχει πολύ μεγάλη ποσότητα λάσπης. Οι πόλεις Ναυπλίου και Άργους και ολόκληρος ο Αργολικός κάμπος δεν μπορεί να υδρευτεί από το νερό του δικτύου.



Σπυράκη: Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης κατά της ΝΔ

Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης που εκτυλίσσεται εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και ανθρώπων κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διαμηνύει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.



«Εκρήξεις» λάσπης και πετρών σε χωριό της Ελβετίας (βίντεο)

Μίγμα πετρών και λάσπης «ξερνάει» το έδαφος σε ένα μικρό χωριό στην Ελβετία, με τις επίσημες αρχές να καλούν τους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή σοβαρές υλικές ζημιές.



Απίστευτες εικόνες - Η καταιγίδα «κατέβασε» χώμα στη Φρεαττύδα

Ορατές ήταν οι επιπτώσεις της νέας καταιγίδας που πλήττει σήμερα το μεσημέρι το λεκανοπέδιο Αττικής. 

Στη θαλάσσια περιοχή της Φρεαττύδας στον Πειραιά σχηματίστηκε ένας τεράστιος κύκλος λάσπης από χώματα που μεταφέρθηκαν από τον Κηφισό.