Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Λαρισα



Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για το Final Four της Volley League στη Λάρισα

Η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών για το Final Four της Volley League στο οποίο συμμετέχουν Μίλωνας, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:



Λαρισαίος εγκλώβισε διαρρήκτες σε ασανσέρ επί 2,5 ώρες, κόβοντας το ρεύμα

Με έναν πρωτότυπο τρόπο παγίδευσε ένας ένοικος πολυκατοικίας τους κλέφτες, που επιχείρησαν να διαρρήξουν το διαμέρισμά του στη Λάρισα, εγκλωβίζοντάς τους στο ασανσέρ. Ο πολυμήχανος ένοικος έκλεισε τους διαρρήκτες επί 2,5 ώρες στον ανελκυστήρα, τα ξημερώματα της 24ης Μαρτίου.



Τηλεοπτική πειρατεία: Ακόμα μία σύλληψη και 3 χρόνια φυλάκιση σε ηγετικό μέλος στη Λάρισα

Μία ακόμα σύλληψη σημειώθηκε στην Αττική κατά της τηλεοπτικής πειρατείας.

 

Στη σύλληψη ενός 60χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, μετά από μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (07.03.24) σε οικίες και επιχειρήσεις σε περιοχή της Αττικής.



Νοσοκομείο Λάρισας: Πόρτα έπεσε πάνω σε ακτινολόγο – «Έτρεμα σαν το ψάρι, δεν μπορούσα να συνέλθω»

Η ακτινολόγος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που τραυματίστηκε όταν μια πόρτα στο ακτινολογικό εργαστήριο έφυγε από τη θέση της και έπεσε πάνω της, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως «έτρεμα σαν το ψάρι, δεν μπορούσα να συνέλθω».



Συνελήφθη αλβανός δραπέτης 11 χρόνια μετά

Στις Φυλακές Λάρισας, έχοντας απολαύσει 11 χρόνια ελευθερίας, μερικά εκ των οποίων και στο Λονδίνο, επέστρεψε πριν λίγες μέρες ένας 33χρονος αλβανός υπήκοος.



Ανησυχία στη Λάρισα: Δεν αποσυντίθενται οι σοροί με κορωνοϊό – Οι περιγραφές από τα νεκροταφεία

Ανησυχητική είναι η εικόνα στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας, όπου ξεκίνησε η προσπάθεια εκταφής νεκρών που είχαν δηλωθεί ως θύματα Covid-19 αλλά σταμάτησαν στο ξεκίνημά τους, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν έχει προχωρήσει η αποσύνθεση των σωμάτων.