Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΛΑΧΕΙΟ



Απίστευτο: Ένα συρτάρι έκρυβε τα 2 εκατ. ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου!

Σε ένα συρτάρι ξεχασμένο για περισσότερο από ενάμιση μήνα ήταν το «χρυσό» λαχείο που κερδίζει τα 2 εκατ. ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου. Ο νικητής του μεγάλου λαχνού από την Αθήνα είχε αγοράσει το λαχείο… εξ αποστάσεως, αφού έλειπε για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό.



Νικητής Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου: Άνοιξε η γη και τον κατάπιε

 Ένας μήνας έχει περάσει από την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου και τα δύο εκατομμύρια ευρώ του Μεγάλου Λαχνού ακόμη περιμένουν τον τυχερό. Ο μεγάλος νικητής δεν έχει δηλώσει ακόμα το παρών και τα σενάρια για την ταυτότητά του και την ιστορία φουντώνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τυχερό λαχείο έχει αγοραστεί στην Αττική.



Τουλάχιστον 10.300.000 ευρώ μοίρασε το Λαϊκό Λαχείο το Νοέμβριο

Κέρδη ρεκόρ για την εφετινή χρονιά μοίρασε το Λαϊκό Λαχείο τον Νοέμβριο.



Ποια Ελληνίδα ηθοποιός κέρδισε το λαϊκό λαχείο και αγόρασε αυτοκίνητο;

«Έχει περάσει πολύς καιρός! Θυμάμαι πως είχα το λαϊκό λαχείο πριν πολλά χρόνια. Με τα συγκεκριμένα χρήματα, αγόρασα ένα αυτοκίνητο και βοήθησα την οικογένειά μου, αλλά και τους φίλους μου. Γενικά, το ευχαριστηθήκαμε το χρηματικό έπαθλο του λαχείου».



Το κόλπο για να διαλέγετε το καλύτερο καρπούζι

Η αλήθεια είναι πως το καρπούζι είναι λαχείο. Είτε θα σου βγει πεντανόστιμο είτε δεν θα τρώγεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κόλπα για να κάνετε την σωστή επιλογή.

 Ένα καρπούζι για να είναι καλό και νόστιμο θα πρέπει να είναι λείο -όσο γίνεται- και να μην έχει ουλές. Προσέξτε να είναι σφιχτό από όπου κι αν το πιάσετε.



Μια 40χρονη άνεργη η μεγάλη τυχερή του λαχείου

Πρώτο θέμα συζήτησης στη Λάρισα από την περασμένη Τρίτη είναι η είδηση ότι ο πρώτος λαχνός του λαϊκού λαχείου, συνολικού ποσού 530.000 ευρώ, έπεσε στην πόλη.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, συνολικά επτά άτομα είναι οι δικαιούχοι του μισού εκατομμυρίου ευρώ. Ένας από αυτούς θα εισπράξει τις 300.000 ευρώ και οι υπόλοιποι έξι, ποσά 25.000 και 21.000 ευρώ.