Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Λαγός



Επεισόδια Συλλαλητηρίου: Ο φρούραρχος της Βουλής "δίνει στεγνά" τον Λαγό της ΧΑ

Στο φως της δημοσιότητας τα όσα αναφέρει ο φρούραρχος της Βουλής, στην σχετική έκθεσή του για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή (20.01.2019) κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.



Αεροπλάνο χτύπησε λαγό και έκλεισε το αεροδρόμιο στα Χανιά

Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Χανίων, θέτοντας εκτός λειτουργίας τον διάδρομο από/προσγείωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 22.30 αεροσκάφος καθηλώθηκε στο έδαφος επειδή χτύπησε λαγό με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για περίπου μισή ώρα η εκτέλεση των δρομολογίων.



Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια [ΒΙΝΤΕΟ]

Νέο επεισόδιο με βουλευτή της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε πριν από λίγο  στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.



ΠΑΣΟΚ: Οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και δημοσιογράφους

«Φαίνεται ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και σε δημοσιογράφους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός κατά της δημοσιογράφου Τατιάνας Στεφανίδου, για συκοφαντική δυσφήμιση.



Εισβολή Χρυσαυγιτών σε σχολείο στο Πέραμα (βίντεο)

Ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν πρωταγωνιστές ενός απίστευτου περιστατικού σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα.

Σύμφωνα με καταγγελίες, οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε γονείς και δασκάλους, ενώ ανακοίνωση έχει εκδώσει και το υπουργείο Παιδείας.



Βουλή: Ένταση επικράτησε στη συζήτηση για το νέο εκλογικό νόμο

Με τις τοποθετήσεις των εισηγητών των κομμάτων ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για το νέο εκλογικό νόμο. Με την έναρξη της συνεδρίασης η Ν.Δ., η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την αλλαγή της ημέρας ψήφισης του σχεδίου νόμου χωρίς να προηγηθεί η ενημέρωση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων.