Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΛΑΕ



Η ψήφος στη ΛΑΕ η πιο χρήσιμη για τα λαϊκά στρώματα

Να ψηφίσουν τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, που στάθηκε δίπλα και αγωνίστηκε μαζί τους, όταν οι άλλοι, δηλαδή οι μνημονιακές κυβερνήσεις, τους έπαιρναν το σπίτι, τους έκοβαν το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό, τους μείωναν το μισθό ή τη σύνταξη, τους έκλειναν τα μαγαζιά ή τους ξερίζωναν από τα χωράφια τους, τους απέλυαν από τις δουλειές τους, ανάγκαζαν τα άνεργα παιδιά και εγγόνια τους να μεταναστεύσουν.



ΛΑΕ: Προσφυγή στο ΣτΕ για τον τηλεοπτικό χρόνο των κομμάτων

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσαν ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Άρη Κωνσταντάκη «ενάντια στην κατανομή με υπουργική απόφαση του τηλεοπτικού χρόνου σε βάρος της ΛΑΕ» όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.



ΛΑΕ: Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών στη Σταδίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών σημειώνεται αυτή την ώρα στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας από μέλη της Λαϊκής Ενότητας.



Λαφαζάνης: Όργιο εκβιασμών, πιέσεων και εξαγορών για να περάσει η συμφωνία στην ΠΓΔΜ

«Αποτελεί τον άκρον άωτο της υποκρισίας και της χλεύης προς τους λαούς το γεγονός, ότι σύσσωμοι οι ηγέτες της Δύσης, από την Ουάσιγκτον έως τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, χωρίς καμία αισχύνη, πανηγυρίζουν θρασύτατα μαζί με τους υπαλλήλους τους σε Αθήνα και Σκόπια, που είναι πολύ περισσότεροι από τον Τσίπρα και τον Ζάεφ, γιατί όλοι μαζί από κοινού, αφού έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια



Συγκέντρωση της ΛΑΕ σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Λαϊκή Ενότητα σε συμβολαιογραφειο επί της οδού Καποδιστριου 18 στο κέντρο της Αθήνας. 

Κρατώντας πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτύρονται γιατί βγαίνει στο σφυρί ένα διαμέρισμα 31 τμ στην Αθήνα με τιμή πρώτης προσφοράς στα 11.000 ευρώ για χρέος 57.600 ευρώ. 



Συνελήφθησαν 25 άτομα που εμπόδιζαν πλειστηριασμούς στο Άργος

Στα άκρα οδηγείται η κοινωνική σύγκρουση για τους πλειστηριασμούς, με την κυβέρνηση να σκληραίνει τη στάση της εναντίον των κινημάτων, που αντιδρούν με διάφορους τρόπους στο κύμα εκποίησης σπιτιών, που ανήκουν ακόμα και σε κοινωνικά αδύναμους.