Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 -

lady gaga



Το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ της Lady Gaga θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο η Lady Gaga η οποία βρίσκεται στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας της «Joker: Folie et Deux».

Σε ανάρτησή της στο Ιnstagram μοιράστηκε μία φωτογραφία από το πρόγραμμά της γραμμένο σε σελίδα του ξενοδοχείου όπου διαμένει.



Έγκυος η Lady Gaga; Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά που πυροδότησε τις φήμες

H Lady Gaga έχει προκαλέσει φήμες περί εγκυμοσύνης καθώς εθεάθη με φουσκωμένη κοιλιά στο δείπνο πρόβας και στον γάμο της αδελφής της, Ναταλί Τζερμανότα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.



Αποκαλύψεις Lady Gaga για την ταινία «House of Gucci»

Η Lady Gaga έκανε σοβαρή προσπάθεια για να κατακτήσει την ιταλική προφορά για τον ρόλο της στην ταινία «House of Gucci», αλλά παραδέχεται ότι εύχεται όλοι να σταματήσουν να εστιάζουν τόσο πολύ σε αυτό.



Διάσημοι celebrities που έχουν διαγνωστεί με απειλητικές για τη ζωή ασθένειες

Οποιαδήποτε κίνηση κάνει κάποιος από τους αγαπημένους celebrities, είτε προσωπική είτε επαγγελματική, προβάλλεται συχνά στα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.



Η Lady Gaga φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφίες των διάσημων γυναικών απορούμε με το πώς καταφέρνουν να διατηρούν τέλεια την εικόνα τους και να έχουν 365 ημέρες το χρόνο επιδερμίδα που μοιάζει αλαβάστρινη.



H Lady Gaga έδωσε το Όσκαρ στον Μπράντλεϊ Κούπερ- "Είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης στα μάτια μου"

Η Lady Gaga δεν... χρειάζεται υποψηφιότητα για Όσκαρ για να επικυρώσει τη μεγαλοφυΐα του Μπράντλεϊ Κούπερ ως σκηνοθέτη.