Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

κυβέρνηση Τσίπρα



Η ΝΔ ζητάει εξηγήσεις για τα πάρε-δώσε της κυβέρνησης με το καθεστώς Μαδούρο

Απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις προσγειώσεις κυβερνητικών αεροπλάνων από τη Βενεζουέλα σε ελληνικά αεροδρόμια, μετά και τις νέες αποκαλύψεις, ζητά η ΝΔ.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ ζητά από την κυβέρνηση Τσίπρα αν πει στους πολίτες «ποιους ακριβώς σκοπούς εξυπηρετούν τα πάρε - δώσε της κυβέρνησης Τσίπρα με το τυραννικό καθεστώς του κ. Μαδούρο».



Ο Δανελλης δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα

Ο Σπύρος Δανέλλης απάντησε το «τελεσίγραφο» του Σταύρου Θεοδωράκη που έληγε απόψε, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την στάση του ως προς την ψήφο εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ποτάμι η απάντηση του βουλευτή ήταν ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.



Μανώλης Κεφαλογιάννης: «To "λάδι στο καντήλι" της κυβέρνησης Τσίπρα τελειώνει γρήγορα»

«Το λάδι στο καντήλι της κυβέρνησης Τσίπρα τελειώνει γρήγορα και η χώρα πολύ σύντομα θα οδηγηθεί σε εκλογές», υποστηρίζει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, και προσθέτει ότι «οι εκλογές θα δώσουν ένα τελειωτικό χτύπημα στον λαϊκισμό και στους λαϊκιστές».



Π.Λαφαζάνης: ''Η κυβέρνηση του Τσίπρα δεν θα μακροημερεύσει- Ο πόλεμος με το μνημονιακό κατεστημένο είναι μπροστά μας''

Την πρώτη συγκέντρωση μετά τις εκλογές πραγματοποίησε η Λαϊκή Ενότητα με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα του κόμματος για το επόμενο διάστημα.