Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

κυριες

 

Συντάξεις: Αναδρομικά τεσσάρων ταχυτήτων για 820.000 συνταξιούχους

Αναδρομικά τριών… ταχυτήτων «κλειδώνουν» για επικουρικές και κύριες συντάξεις λίγους μήνες πριν έρθει το μεγάλο «ψαλίδι» έως 18% τον Δεκέμβριο του 2018.

Επιστροφές από τις παράνομες μειώσεις επικουρικών με το νόμο 3986 έχουν λαμβάνειν πάνω από 220.000 συνταξιούχοι με ποσά από 207 ευρώ έως 1.035 ευρώ.



Πώς θα πάρετε πίσω έως 2.508 ευρώ για κύριες και επικουρικές συντάξεις

Αναδρομικά ποσά επιστροφών από παράνομες μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις που φτάνουν τα 1.868 ευρώ και 640 ευρώ αντίστοιχα για 20 μήνες που ήδη διαπιστώνεται η λαθροχειρία στις μνημονιακές κρατήσεις, κατοχυρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι υποβάλλοντας τρεις αιτήσεις σε ΕΦΚΑ, Γενικό Λογιστήριο και ΕΤΕΑΕΠ, ανάλογα με την περίπτωση της παράνομης κράτησης που διαπιστώ



Νέο ΣΟΚ για τους συνταξιούχους: Μειώσεις έως και 370 ευρώ έρχονται σε κύριες και επικουρικές!

Εφιαλτικό φαντάζει για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους το εγγύς μέλλον, καθώς η πρόσφατη συμφωνία κυβέρνησης - πιστωτών «κλείδωσε» ένα βαρύ πακέτο περικοπών που εξαϋλώνει τα εισοδήματά τους.



Οι πιο σικάτες πρώτες κυρίες των ΗΠΑ

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο  Ντοναλντ Τραμπ φόρεσε στην ορκωμοσία του μια κόκκινη γραβάτα , αλλά  όλα τα βλέμματα τα τράβηξε η σύζυγός του  Μελάνια όπου με ένα κασμιρένιο φόρεμα σε ανοιχτό γαλάζιο και ίδιο χρώμα μακριά γάντια, και απίστευτο sixties look, έλαμπε, βάζοντας υποψηφιότητα για μια από τις καλύτερες εμφανίσεις Πρώτης Κυρίας σε ορκωμοσία. 



Απαιτήσεις για μειώσεις έως 42,4% στις κύριες συντάξεις από το ΔΝΤ

Απαιτώντας να εξισωθούν στα επίπεδα των νέων και μικρότερων συντάξεων που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου το ΔΝΤ ζήτησε μειώσεις από 1,8% έως 42,4% στις κύριες συντάξεις με κατάργηση της λεγόμενης «προσωπικής διαφοράς» που θα προκύψει από τον επανυπολογισμό τους με τα ποσοστά αναπλήρωσης του ασφαλιστικού νόμου 4387/2016.