Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Κυριάκου Μητσοτάκη



Οικουμενικός Πατριάρχης: Ήρθε η ώρα να ζωντανέψουμε την Ίμβρο της καρδιάς και της νοσταλγίας μας

Θυρανοίξια νέου Παρεκκλησίου στην Ίμβρο παρουσία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη



Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξη του Πρωθυπουργού

"Ο κ. Τσίπρας, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, οδήγησε τη χώρα το 2015 στο χείλος του γκρεμού. Του θυμίζουμε ότι σώθηκε χάρη στη δική μας, υπεύθυνη στάση", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και συμπλήρωσε:



Λαζόπουλος: Θετός πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Σόιμπλε

Επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξαπολύει με κείμενο του στο altsarntiri.gr, ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή το σημερινό Eurogroup και τις απαιτήσεις που θέτουν διαρκώς οι δανειστές.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου:



Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την κηδεία του πατέρα του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο με πλάνα και φράσεις από όλη την πολιτική διαδρομή του πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ανέβασε πριν από λίγο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Twitter και στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 



Η συγκίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη μετά τον επικήδειο του Κυριάκου Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ξέσπασε σε λυγμούς, αγκαλιάζοντας τον αδελφό της Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τον επικήδειο που εκφώνησε κατά τηνεξόδιο ακολουθία του πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.



Τα συγκλονιστικά λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον πατέρα του: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι αφέντης της μοίρας του και καπετάνιος της ψυχής του- ΒΙΝΤΕΟ

Με εμφανή συγκίνηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε μιλώντας για το μικρό, αγροτικό νεκροταφείο, στο οποίο επέλεξε να ταφεί. «Σού έφτανε να είσαι με τη Μαρίκα σου…», του είπε.