Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

Κύπελλο Ελλάδας



Δεν κάνει πίσω ο Άρης: «Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό ή στο Βικελίδης»

Βήμα πίσω δεν κάνει η ΠΑΕ Άρης σχετικά με το γήπεδο που επιθυμεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Παναθηναϊκό.



«Μπλόκο» από τους οπαδούς της ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας: «Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας»

Οργή προκάλεσαν στους οπαδούς της ΑΕΛ οι φήμες ότι η έδρα του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας μπορεί να είναι η AEL FC Arena της Λάρισας,

 

Με σχετική ανακοίνωσή τους οι οπαδοί της ΑΕΛ εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για έναν ενδεχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, επισημαίνοντας τους κινδύνους για την πόλη τους.



Κύπελλο Ελλάδας: Δείτε όλο το πρόγραμμα για την φάση των «8»

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι ημέρες και ώρες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρώτος προημιτελικός Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (0-4) διεξήχθη αυτή την εβδομάδα και η συνέχεια δίνεται το διήμερο 23-24 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι τρεις αγώνες της επόμενης εβδομάδας:

Τρίτη 23 Ιανουαρίου

18:00 ΟΦΗ-Παναιτωλικός



Κύπελλο Ελλάδας: Ο Αυστριακός Βαϊνμπέργκερ θα «σφυρίξει» στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ο Γιούλιαν Βαϊνμπέργκερ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την Τετάρτη. Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Μάνουελ Στένγκρουμπερ.



Κύπελλο Ελλάδας: Μόνο σε 2 αγώνες της φάσης των «16» θα υπάρχει VAR

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές και τους βοηθούς τους για τα πρώτα έξι παιχνίδια της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας και έκανε γνωστό ότι VAR θα υπάρχει μόνο σε δύο αγώνες και συγκεκριμένα σε αυτόν του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα και σε αυτόν του ΟΦΗ με την Κηφισιά στο Ηράκλειο.



Κύπελλο Ελλάδας: Κληρώνει σήμερα για τα ημιτελικά

Ημέρα κλήρωσης η σημερινή για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι τέσσερις επιζήσαντες του θεσμού, ΑΕΚ, Λάρισα, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, μπαίνουν στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή στην κληρωτίδα για να αναδειχθούν τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο μεγάλος τελικός.