Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις



Θεσσαλονίκη: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος»

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ότι την Κυριακή (21/4), θα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής του 18ου Διεθνούς Μαραθώνιου Δρόμου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» καθώς και των Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 και 10 χλμ.

Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη στον Πειραιά, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Τροχαία αύριο Τετάρτη (17/4) στον Πειραιά, λόγω της διεξαγωγής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό από το βράδυ λόγω εργασιών

Από τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών «βαριάς συντήρησης».

Συγκεκριμένα, από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό.



Βύρωνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου- Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί

Η αθλητική εκδήλωση «Δρόμοι Ελεύθεροι» που θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/3) στο Βύρωνα θα επιφέρει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.



Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα μέτρα ενόψει της επιστροφής των εκδρομέων του τριημέρου

Εν όψει της επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου τα μέτρα της Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας είναι αυξημένα.



Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Αυτά είναι τα μέτρα της Τροχαίας – Τι θα ισχύσει

Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, από την Παρασκευή (15/3) έως και τη Δευτέρα (18/3), λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας.