Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κτίριο



Κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά – Συγγενείς 31χρονου αστυνομικού: «Ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής»

Βαρύ είναι το πένθος για τους συγγενείς του 31χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης στον Πειραιά όταν κατέρρευσε μέρος κτιρίου στο οποίο γινόταν εργασίες και τα οικοδομικά υλικά τον πλάκωσαν ενώ βρισκόταν μέσα σε φορτηγό.



Μεγάλη φωτιά σε ιστορικό κτίριο της Κοπεγχάγης

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται από νωρίς το πρωί στο κτίριο του παλιού χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης, στο οποίο το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνταν εργασίες αναστήλωσης.



Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη

Τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 9 τραυματίστηκαν από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός 16ώροφου κτιρίου στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης.



Ουάσινγκτον: Kτίριο έγινε «στάχτη» μετά από έκρηξη

Ισχυρή έκρηξη αερίου έκανε «στάχτη» κτίριο στην Ουάσινγκτον.

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, αφού το κτίριο είχε ήδη ισοπεδωθεί. Από την έκρηξη δεν σημειώθηκαν τραυματιστεί καθώς πολύ γρήγορα εκκενώθηκε η περιοχή γύρω από το κτίριο όπου υπήρχε η διαρροή του αερίου. 

 



Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Κολωνό

Φωτιά ξέσπασε σε κτίριο στον Κολωνό σήμερα Πέμπτη (4.1.2024) το απόγευμα, με την Πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στο σημείο για την κατάσβεσή της.

Πιο αναλυτικά, η φωτιά ξέσπασε εγκαταλελειμμένη καφετέρια στον Λόφο Ιππείου στον Κολωνό και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

 



Θεσσαλονίκη: Εικόνες από την επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου

Το κτίριο, που ανήκει στο ΑΠΘ, βρισκόταν στα χέρια αντιεξουσιαστών από τον Φεβρουάριο του 2004.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είναι συγκεντρωμένες στην οδό Τάσκου Παπαγεωργίου, κοντά στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.