Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

κρυο



Για ποιο λόγο νιώθετε ότι κρυώνετε όλη την ώρα

Μερικοί άνθρωποι τείνουν να κρυώνουν περισσότερο από άλλους, χωρίς κάποια προφανή αιτία. Ωστόσο οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι υπάρχουν διάφορες καταστάσεις υγείας που θα μπορούσαν να εξηγήσουν το φαινόμενο.

 

Αναιμία



Αν αισθανθείτε έτσι τα πόδια σας τότε μπορεί να έχετε πρόβλημα στην καρδιά

Αν και τα καρδιακά επεισόδια μπορεί να έχουν τη φήμη ότι εκδηλώνονται πάντα ξαφνικά, τυχαία και δεν προλαμβάνονται, αυτό δεν είναι απόλυτα αλήθεια.

Τα καρδιακά επεισόδια είναι συνήθως αποτέλεσμα χρόνιων καρδιακών παθήσεων, που αναπτύσσονται αργά με την πάροδο του χρόνου. Οι πιθανότητες, όμως, να πάθετε ένα μειώνονται με έγκαιρες παρεμβάσεις.



Αφγανιστάν: Στους 17 οι νεκροί από το ψύχος

Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν το Αφγανιστάν. Το δριμύ ψύχος έχει, μέχρι στιγμής, προκαλέσει το θάνατο 17 ατόμων, καθώς έντονες χιονοπτώσεις και σφοδρές βροχοπτώσεις καταγράφονται σε διάφορες περιοχές της χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας.



Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζονται λόγω καιρικών συνθηκών τα έκτακτα μέτρα προστασίας των αστέγων

Λόγω του συνεχιζόμενου κύματος κακοκαιρίας και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει την διάθεση θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των αστέγων επί 24ωρης βάσης.



Ζεστό ή κρύο νερό; - Τι λένε οι ειδικοί για τον οργανισμό μας

Ασχέτως αν πρέπει να πίνεις ζεστό ή κρύο νερό, το ζήτημα είναι να πίνεις νερό! Πολύ νερό! Και αυτό γιατί όπως γνωρίζεις ήδη τα οφέλη του νερού στην υγεία και στο σώμα μας είναι πολλά!

Πρέπει να πίνεις ζεστό ή κρύο νερό; Οι ειδικοί δίνουν την απάντηση αλλά ας δούμε πρώτα γιατί το νερό κάνει καλό!



Καιρός: «Ανοίγουν οι ουρανοί» από την Τετάρτη

Επιδείνωση θα εμφανίσει ο καιρός από αύριο Τετάρτη (27.03.2019) σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.