Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

κρυφα



Οι γυναίκες ανοίγουν κρυφά το καλοριφέρ στο σπίτι, λέει νέα έρευνα

Όποιος έχει περάσει αρκετό καιρό συζώντας, ξέρει καλά τα αχρείαστα καβγαδάκια της συμβίωσης, το ίδιο το αλατοπίπερο της σχέσης.

Ποιος θα πλύνει τα πιάτα, ποιος έστρωσε το κρεβάτι, τέτοια πράγματα. Αν είστε πάντως από αυτά τα ζευγάρια που τσακώνονται συνεχώς για τη θέρμανση, τότε η επιστήμη μάς λέει πως ίσως υπάρχει και κάτι άλλο εδώ από την απλή προστριβή.



Εισπράχθηκαν 250 εκατ. ευρώ από κρυφά εισοδήματα

Το ποσό των 250 εκατ. ευρώ έχουν πληρώσει περισσότεροι από 62.000 φορολογούμενοι που προσήλθαν «οικειοθελώς» στην εφορία και αποκάλυψαν αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη.



Τα 10+1 άγνωστα επιδόματα που δικαιούνται εργαζόμενοι και άνεργοι

Δέκα + 1 επιδόματα όχι μόνο για ανέργους αλλά και για εργαζόμενους χορηγεί ο ΟΑΕΔ.



Περαίωση δηλώσεων για τα κρυφά εισοδήματα - Τι ισχύει

Σειρά ερωτήσεων - απαντήσεων σχετικά με τα αδήλωτα εισοδήματα και την «περαίωση» δηλώσεων, δημοσιεύει η επιστημονική ομάδα του taxheaven. Δίνονται απαντήσεις για το ποια εισοδήματα μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση, ποια τα οφέλη αλλά και ποια τα ποσά που πρέπει να πληρωθούν ανά κατηγορία.



Ποιες κατηγορίες φορολογούμενων θα αποκαλύψουν κρυφά εισοδήματα (παραδείγματα)

Την τύχη των δύο προηγούμενων ρυθμίσεων, του 2007 επί Γ. Αλογουσκούφη και του 2010 επί Γ. Παπακωνταντίνου που χαρακτηρίστηκαν εισπρακτικά αποτυχημένες εκτιμάται ότι μπορεί να έχει και η νέα ρύθμιση για την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων.



Καρκίνος των ωοθηκών: Τα κρυφά σημάδια

Ο καρκίνος των ωοθηκών πλήττει κυρίως γυναίκες 50 ετών και άνω, οι ειδικοί όμως επισημαίνουν ότι οι γυναίκες όλων των ηλικιών πρέπει να γνωρίζουν ποια είναι τα ένοχα συμπτώματα ώστε να αναζητήσουν έγκαιρα βοήθεια.