Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

κρητης



Η Κρήτη λέει και πάλι "όχι" στη θρησκευτική ουδετερότητα

Νέο «όχι» στην πρόθεση της κυβέρνησης να θεσπιστεί συνταγματικά ο όρος θρησκευτική ουδετερότητα, αλλά και να τεθούν νομοθετικά εκτός δημοσίου οι κληρικοί λέει η Εκκλησία της Κρήτης.



Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ολονύχτια παραμονή της πυροσβεστικής στο σημείο

Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, ωστόσο, για λόγους ασφαλείας, στο σημείο παρέμειναν όλο το βράδυ δυνάμεις της πυροσβεστικής. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον χώρο βρέθηκαν 8 οχήματα, 16 πυροσβέστες και 10 άτομα πεζοπόρο.



Ιεράπετρα Κρήτης: Βρέθηκε ασύλητος τάφος του 1400-1200 π.Χ.

Νέα αρχαιολογική ανακάλυψη Ιεράπετρα!Ασύλητος θαλαμοειδής τάφο περιείχε μια λάρνακα με πολύ καλά σωζόμενο σκελετό ενήλικου ατόμου σε συνεσταλμένη στάση, καθώς και αγγεία σε άριστη κατάσταση διατήρησης!



Αεροδιακομιδή νεογέννητου από Σαντορίνη στο Ηράκλειο Κρήτης

Ένα νεογέννητο μωρό,  45 μόλις ημερών , μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από επιτυχημένη επιχείρηση αεροδιακομιδής από τη Σαντορίνη.

Το αεροσκάφος που μετέφερε το μωρό προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του στο εφημερεύον νοσοκομείο.



Απλήρωτοι δύο μήνες εργαζόμενοι σε νοσοκομείο της Κρήτης

Δύο μήνες έχουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα τμήματα καθαριότητας και σίτισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με τα μέλη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εργαζομένων να επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους επισημαίνουν:



Ξανά στο Χρηματιστήριο τα Πλαστικά Κρήτης μετά τη θετική εξέλιξη στην απαγωγή Λεμπιδάκη

Mετά τη θετική εξέλιξη στην απαγωγή του επιχειρηματία και διευθύνοντος συμβούλου της εισηγμένης εταιρείας.