Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 -

κρίσεις πανικού

 

Οι κρίσεις πανικού κρατούν έναν Βρετανό εγκλωβισμένο στις ΗΠΑ

Μια απίστευτη περιπέτεια βιώνει εδώ και 15 μήνες ένας νεαρός Βρετανός που βρίσκεται εγκλωβισμένος στις ΗΠΑ και δεν μπορεί να ταξιδέψει πίσω στην πατρίδα του λόγω των κρίσεων πανικού που παθαίνει.



Η Ζιζέλ υπέφερε από κρίσεις πανικού και σκεφτόταν να αυτοκτονήσει

Είναι από τα διασημότερα κι ακριβότερα μοντέλα του κόσμου. Είναι παντρεμένη με έναν γοητευτικό, υπέροχο κι εξίσου επιτυχημένο άνδρα, τον Τομ Μπράντι, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και αποτελούν μία όμορφη οικογένεια. Και θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος: «Τι άλλο να θέλει στη ζωή της η Ζιζέλ»;



Κρίσεις πανικού: Με ποια διατροφή θα τις προλάβεις

Εκεί που κάθεστε ήρεμοι, νιώθετε ξαφνικά τους σφυγμούς της καρδιάς να ανεβαίνουν, σας λούζει κρύος ιδρώτας, δυσκολεύεστε στην αναπνοή και αρνητικές σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σας.

Πιθανότατα πρόκειται για κρίση πανικού, η οποία όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, χτυπάει όλο και περισσότερους τα τελευταία χρόνια.



Πώς να ξεπεράσετε τις κρίσεις πανικού

Δέκα αλήθειες ισχύουν για τις κρίσεις πανικού, που λειτουργούν σαν προειδοποιητικά σημάδια και που στις οποίες θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να τις αντιμετωπίζουμε άμεσα, έγκαιρα και αποτελεσματικά και να αποφεύγουμε δυσάρεστες για εμάς καταστάσεις.



Κρίσεις πανικού: Πόσο διαρκούν, ποια είναι τα συμπτώματα

Περισσότεροι από ¼ όλων των ανθρώπων έχουν βιώσει κρίση πανικού σε κάποιο σημείο στη ζωή τους. Σε πολλές περιπτώσεις η κρίση πανικού συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς ειδοποίηση και ενίοτε χωρίς λόγο ενώ μπορεί να συμβεί σε στιγμές χαλάρωσης ακόμα και ύπνου.