Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ΚΡΕΑΤΑ



«Συναγερμός» από τον ΕΦΕΤ για επικίνδυνα κρέατα και γλυκά στην Αττική

Σε κατασχέσεις 1.953 χγρ. διαφόρων τροφίμων προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων της αγοράς που διενεργεί κατά την περίοδο της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.



Πειραιάς: Κατασχέθηκαν κρέατα

Κρέατα και παρασκευάσματα κρέατος, ακατάλληλα για κατανάλωση, συνολικού βάρους 154 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των έκτακτων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά εν όψει και του Πάσχα.



Κατασχέθηκαν κρέατα, ψάρια και γαλακτοκομικά στον Πειραιά

Οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά κατέσχεσαν 374 κιλά τροφίμων.



Κατασχέθηκαν ακατάλληλα κρέατα σε εστιατόριο του Πειραιά

Κρέατα ακατάλληλα για κατανάλωση, συνολικού βάρους 30 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.



Προσοχή: Κατασχέθηκαν ακατάλληλα κρέατα στον Πειραιά

Σε δύο κατασχέσεις ακατάλληλων για κατανάλωση κρεάτων, συνολικού βάρους 36 κιλών, από δύο οβελιστήρια του Πειραιά, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.



Αναστολή εξαγωγών ζητά από τη Βραζιλία η ΕΕ μετά το σκάνδαλο με τα σάπια κρέατα

Το ένα μετά το άλλο δέχεται τα πλήγματα η Βραζιλία μετά το ξέσπασμα του μεγάλου σκανδάλου εμπορίας αλλοιωμένου κρέατος που πλήττει τη η μεγαλύτερη παγκοσμίως εξαγωγό χώρα βοδινού κρέατος και πουλερικών.