Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών



Οι «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» στο Ηρώδειο από το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός

Ο όμιλος Πεμπτουσία και το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός παρουσιάζουν στο Ηρώδειο, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 20.30, το ορατόριο «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. 



Ορατόριο «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» στο Ηρώδειο

O Συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζουν το ορατόριο ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Ένα πολυδιάστατο μουσικό έργο, μία πολυπρόσωπη μεγάλη παραγωγή!

 

Οι Scorpions στο Καλλιμάρμαρο - Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή τους

Τη μεγάλη τους συναυλία στο Καλλιμάρμαρο δίνουν σήμερα οι Scorpions, με τα μέλη του συγκροτήματος να φτάνουν στον χώρο του σταδίου γύρω στις 20:00 το βράδυ.

Το γερμανικό συγκρότημα αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα του κοινού της χώρας, με τα μέλη της μπάντας να αποδεικνύουν πολλές φορές ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.



Ο Seu Jorge παρουσιάζει το The Life Aquatic με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Ο Βραζιλιάνος τραγουδοποιός και τραγουδιστής της samba, rock, soul και funk μουσικής σκηνής, Seu Jorge, μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, παρουσιάζουν το The Life Aquatic - ένα αφιέρωμα στον David Bowie.



Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην Πινακοθήκη Χατζηκυριάκου – Γκίκα

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών μας προσκαλεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του κύκλου Μουσικοί περίπατοι στα Μουσεία, στη συναυλία Αμερικανική μουσική του 20ου και 21ου αιώνα για τρομπόνι και πιάνο, στην Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου – Γκίκα.