Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΚΠΙΣΝ



Σεπτέμβριος στο ΚΠΙΣΝ: Αφιέρωμα στον Ennio Morricone

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα υποδεχθεί το φθινόπωρο με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μαέστρο Ennio Morricone που έφυγε τον περασμένο Ιούλιο.



Το ΚΠΙΣΝ μετατρέπεται σε χοροστάσιο παραδοσιακών χορών

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), από τις 19.00 και μετά μετατρέπεται σε ένα τεράστιο χοροστάσι παραδοσιακών χορών και μουσικής, όπου το χθες συναντά το σήμερα, καθώς το Λύκειον των Ελληνίδων ξεδιπλώνει την τέχνη και την τεχνική του σε τέσσερα διαφορετικά υπαίθρια σημεία του ΚΠΙΣΝ.



Πρόγραμμα διεθνούς video art στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ/SNF) επιστρέφει για τέταρτο καλοκαίρι, ως οικοδεσπότης, διοργανωτής και αποκλειστικός δωρητής των ανοιχτών εκδηλώσεων του Summer Nostos Festival (SNFestival), στο σπίτι που δημιούργησε για όλο τον κόσμο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).



Οι Locomondo στo ΚΠΙΣΝ με δωρεάν είσοδο!

Η σειρά υπαίθριων συναυλιών Parklife στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται το καλοκαίρι με μια μεγάλη γιορτή μαζί με τους Locomondo.



Βραβείο Αρχιτεκτονικής για το ΚΠΙΣΝ - Παγκόσμια διάκριση

Τo Royal Institute of British Architects – RIBA ανακοίνωσε ότι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συγκαταλέγεται μεταξύ των 20 νικητών των διεθνών βραβείων αρχιτεκτονικής, RIBA Awards for International Excellence 2018.