Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

κουζινομάχαιρο



Έκλεψε το δίκαννο και το… κουζινομάχαιρο του παππού

O συλληφθείς που έχει απασχολήσει κατά επανάληψη τις αστυνομικές αρχές για διάφορες παράνομες πράξεις, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου είχε μπουκάρει στο σπίτι του 88χρονου για να κλέψει.



Φρικιαστικό έγκλημα: Έκοψε το κεφάλι του φίλου του με κουζινομάχαιρο και το πέταξε από το παράθυρο

«Ποδαρικό» με το απόλυτα φρικιαστικό έγκλημα έκανε η ρωσική αστυνομία στην πόλη Veliky Novgorod, όταν ένας μεθυσμένος άντρας έκοψε το κεφάλι ενός φίλου του με κουζινομάχαιρο και πέταξε το κεφάλι από το παράθυρο, στη μέση του δρόμου.



Σύρος:Εισβολή με κουζινομάχαιρο στην εφορία για να πετύχει διακανονισμό των οφειλών του

Σκηνές απείρου κάλλους στην εφορία με τους υπαλλήλους να τρέχουν. To πρωτοφανές περιστατικόσυνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στην εφορία της Σύρου, όταν ένας άντρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εισέβαλε σε τμήμα της Εφορίας, κρατώντας ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.



Σύρος: Εισέβαλε με κουζινομάχαιρο στην εφορία!

Πληθαίνουν τα κρούσματα επιθέσεων σε εφοριακούς. Το νέο, πρωτοφανές, περιστατικό συνέβη το μεσημέρι Τρίτης στην εφορία της Σύρου, όταν ένας άντρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εισέβαλε σε τμήμα της Εφορίας, κρατώντας ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.



Τοξικομανής σκότωσε με κουζινομάχαιρο την ηλικιωμένη μητέρα του

Μια οικογενειακή τραγωδία συνέβη στον Ταύρο, όπου ένας τοξικομανής έσφαξε με κουζινομάχαιρο την 84χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος άνδρας, ο οποίος είχε ψυχολογικά προβλήματα, πήγε στη θεία του και της ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.