Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κουβάς



Λέσβος: Ο κουβάς της μπογιάς έκρυβε κάνναβη

 

Σε έλεγχο που έγινε κατά την αποβίβαση του άνδρα από το πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του λιμενικού, βρέθηκε να κατέχειτα ναρκωτικά.
Ήταν κρυμμένα μέσα σε πλαστικό δοχείο που περιείχε χρώμα (μπογιά). Η πλαστική συσκευασία περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 1.514 γραμμαρίων.



Ο Ραούλ Κάστρο επιμένει ότι δεν θα αλλάξει η οικονομική πολιτική της Κούβας

Ούτε «θεραπεία σοκ», ούτε «ιδιωτικοποιήσεις»: ο πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο ξεκαθάρισε χθες Σάββατο ότι το κράτος θα διατηρήσει τον έλεγχο της οικονομίας της νήσου, διαψεύδοντας τις όποιες προσδοκίες περί του αντιθέτου μερίδας πολιτικών παρατηρητών και ξένων ηγετών, μετά τη θεαματική επαναπροσέγγιση της χώρας του με τιςΗνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.



Μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πρόεδρος πόνταρε να χάσει η ομάδα του και πήγε κουβά!

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη σε αγώνα για τα πλέι οφ στο πρόσφατο παρελθόν και πρόκειται για μεγαλομέτοχο επαρχιακής ομάδας της δεύτερης κατηγορίας, σύμφωνα με το «Goal». 



Στην Κούβα ο πάπας Φραγκίσκος

Η επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου στη Κούβα, η τρίτη επίσκεψη ποντίφικα τα τελευταία 20 χρόνια, γεννά ελπίδες για περισσότερες θρησκευτικές και προπαντός πολιτικές ελευθερίες στο νησί της Καραϊβικής.



Κουβάς αξιας γύρω στα 11 εκατομμύρια δολάρια

Εάν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα. Το σοφό ρητό του ελληνικού λαού βρήκε εφαρμογή πέρα από τα ελληνικά σύνορα και συγκεκριμένα στη Σιέρρα Νεβάδα, όταν ένα ζευγάρι σκόνταψε πάνω από έναν τσίγκινο κουβά κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής βόλτας στο κτήμα τους.