Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

κούρσα



Η Ρωσίδα με τις «υπερφυσικές δυνάμεις» και η τρελή κούρσα του Ψυχρού Πολέμου

Η Nina Kulagina, νοικοκυρά και πρώην μέλος του Κόκκινου Στρατού ισχυρίστηκε ότι στις 10 Μαρτίου 1970 σταμάτησε την καρδιά ενός βατράχου μόνο με τη σκέψη. Η Kulagina, που έλεγε ότι διαθέτει ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις, βρισκόταν στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο Ukhtomskii στο Λένινγκραντ της Ρωσίας.



Ξάνθη: Η τρελή κούρσα αυτοκινήτου που «μπούκαρε» σε καφετέρια

Εντός καφετέριας στον πεζόδρομο της Γ. Σταύρου, στο κέντρο της Ξάνθης, κατέληξε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο την Τρίτη προκαλώντας αναστάτωση και υλικές ζημιές.



Φιγιόν: «Συγγνώμη», αλλά δεν αποσύρομαι από την κούρσα

Ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν αναγνώρισε σήμερα ότι διέπραξε ένα «σφάλμα» προσλαμβάνοντας τη σύζυγό του και τα παιδιά του ως κοινοβουλευτικούς συνεργάτες και ζήτησε «συγγνώμη» από τους Γάλλους πολίτες, διαβεβαιώνοντας όμως ότι κάθε του ενέργεια ήταν «νόμιμη».



Παραμένει στην κούρσα ο Φιγιόν παρά το σάλο με την σύζυγο

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του να κερδίσει την προεδρία της χώρας και απέρριψε τις κατηγορίες μέσων ενημέρωσης περί του ότι η σύζυγός του λάμβανε μισθό βοηθού του αλλά στην πραγματικότητα δεν εργάστηκε ποτέ.



Ντοκουμέντο: Το φορτηγό ξεκινά την πορεία θανάτου στο Βερολίνο (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της φονικής εισβολής του φορτηγού στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου την περασμένη Δευτέρα από την οποία έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι και άλλοι 56 τραυματίστηκαν.



Νέα «κούρσα του διαστήματος»: Η Boeing στοχεύει να φτάσει στον Άρη πριν την SpaceX

Στην «κούρσα» για τον Άρη, στην οποία επιδίδεται η ιδιωτική διαστημική εταιρεία SpaceX του Έλον Μασκ, εισέρχονται πλέον και ανταγωνιστές: Ο διευθύνων σύμβουλος τηςBoeing -του αεροδιαστημικού κολοσσού που στο ιστορικό του έχει και τη συνδρομή προς τη NASA κατά την πρώτη «κούρσα για το Διάστημα», με στόχο την κατάκτηση της Σελήνης πριν τη Σοβιετική Ένωση- Ντένις Μούιλενμπεργκ παρουσίασε τ