Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κουμουτσάκος



Μεταναστευτικό: «Μαύρο κύκλωμα» με ΜΚΟ, γιατρούς και δικηγόρους κατήγγειλε ο Κουμουτσάκος

Παράνομα δίκτυα οικονομικής εκμετάλλευσης μεταναστών στα οποία μετέχουν ΜΚΟ, δικηγόροι και ιατροί και εκτράφηκαν απο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες τις κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Γιώργος Κουμουτσάκος επισημαίνοντας την βούληση της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα φιλοξενίας.



Στη Σύνοδο Υπουργών του ΟΟΣΑ για τη μετανάστευση ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, συμμετέχει στη Σύνοδο Υπουργών για τη Μετανάστευση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, στο Παρίσι.



Κουμουτσάκος: Αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία για τη «σύγχρονη μάστιγα» των διακινητών

Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία για την ανάγκη καταπολέμησης των δικτύων παράνομης διακίνησης μεταναστών, τα οποία χαρακτήρισε ως «σύγχρονη μάστιγα», απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στην 1η Παγκόσμια Σύνοδο για τους Πρόσφυγες στη Γενεύη.



Γιατί οι δήμαρχοι ψάχνουν με αγωνία στα τηλέφωνα τον Κουμουτσάκο

Το τηλέφωνο του Γιώργου Κουμουτσάκου έχει «σπάσει» τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες.



Κουμουτσάκος προς Άγκυρα: Ελέγχετε τις ροές - «Σπρώχνετε» τους μετανάστες προς την Ελλάδα

Τον Τούρκο υφυπουργό Εσωτερικών, Ισμαήλ Τσαμακλί, ο οποίος αντικαθιστά τον υπουργό Σουλεϊμάν Σοϊλού, συναντά αυτή την ώρα στη Βιέννη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος.



Κουμουτσάκος: Χιλιάδες Σύροι μετανάστες μαζεύονται στη Σμύρνη

Χιλιάδες Σύροι μετανάστες μαζεύονται στη Σμύρνη από την επαρχία Ιντλίμπ προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος.