Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

κούκλα



Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ήξερες ότι έγινε κούκλα το 1967 με τρελές πωλήσεις; (ΦΩΤΟ)

Κι όμως η εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε γίνει κούκλα από την ελληνική εταιρεία παιχνιδιών El Greco! Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 το πιο αγαπητό και δημοφιλές πρόσωπο στην Ελλάδα και συνάμα αγαπητό στα παιδιά είναι η Αλίκη.

 

Η κούκλα που φέτος γίνεται 60 ετών και δεν έχει ούτε μία ρυτίδα

Το 2019 θα γίνει 60 χρονών κι ακόμα δεν έχει ούτε μια ρυτίδα.

Ξανθιά ή καστανή, αδύνατη ή με καμπύλες, λευκή ή μαύρη, πριγκίπισσα ή πρόεδρος των ΗΠΑ, η Μπάρμπι παραμένει η αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών παρότι έχει πολλές φορές προκαλέσει αντιπαράθεση στη διάρκεια των ετών.



Κι όμως αυτό δεν το ήξερες για την Barbie!

Aποτελεί την αγαπημένη κούκλα σε όλον τον κόσμο, με πωλήσεις που αγγίζουν εκπληκτικά νούμερα.

Γεννήθηκε το 1959 και από τότε μέχρι σήμερα κοσμεί ανελλιπώς τα παιδικά δωμάτια των κοριτσιών που έχουν αφιερώσει σε εκείνη ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Διαβάστε λοιπόν μερικές αλήθειες για την πολυαγαπημένη Barbie που δεν ξέρετε.



Φουρέιρα: Έγινε κούκλα και κυκλοφορεί στους δρόμους της Λισαβόνας!

Η εκρηκτική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα πάνω στη σκηνή του Altice Arena έκλεψε τις εντυπώσεις τη βραδιά του Α' ημιτελικού της Eurovision. Η έντονη χορογραφία, το τίναγμα των μαλλιών, κατάφεραν να στείλουν την τραγουδίστρια και το Fuego στον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, ο οποίος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο.



Η κούκλα του «Σατανά»! Προσπαθησε να σκοτώσει το αφεντικό της

Μαριονέτα που ο πρώην ιδιοκτήτης της ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να τον στραγγαλίσει ενώ κοιμόταν με τη σύζυγό του προκαλεί ανατριχίλα.