Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

κουίκ



Kαμμένος εναντίον Κουίκ:«Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε αυτά

xΟ πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισημαίνει ότι ο κ. Κουίκ ορκίστηκε πριν από την επιστολή με την απόφαση του Νίκου Βούτση για τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του. «Ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ως οφείλει στο κόμμα που εξελέγη», αναφέρει ακόμη ο κ. Καμμένος. «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε», καταλήγει.

 



Καμμένος για Κουίκ-Κουντουρά: Τους διορίσαμε μέχρι και σε υπουργικούς θώκους και μας κάνουν κριτική

Σαφείς αιχμές για τον Τέρενς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά άφησε στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη ο Πάνος Καμμένος.



Τέρενς Κουίκ στο BriefingNews: "Από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης"

Ως μία από τις κορυφαίες γιορτές της Χριστιανοσύνης, χαρακτήρισε μιλώντας αποκλειστικά στο BriefingNews την σημερινή μεγάλη ημέρα ο απεσταλμένος της ελληνικής κυβέρνησης στην Τήνο, Τέρενς Κουίκ.



Κουίκ: Δεν θα χαριστώ στην ΕΡΤ- Το καλαμπούρι τελειώνει εδώ

Εξαίρεση των ΑΝΕΛ από το πολιτικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ κατήγγειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.



Έγινε η πρώτη κίνηση για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων

"Σήμερα έβαλα την υπογραφή μου σε μια σημαντική τροπολογία που κατατίθεται στη Βουλή. Η κυβέρνηση ξεκινά τις διαδικασίες για την ψήφο στην αλλοδαπή.



Κουίκ σε Θεοδωράκη: «Άντε ρε κακομοίρη»

Σαν ελατήρια τινάχθηκαν τα μέλη της πλειοψηφίας όταν ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης υπενθύμισε ότι ο όρος fake news εγκαινιάστηκε στην χώρα μας το 2014 προκειμένου να χαρακτηριστούν οι «ειδήσεις» που διακινούσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και στόχευαν στην πολιτική και ηθική εξόντωση των αντιπάλων τους.