Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

Κώστας Καραμανλής



Η Νατάσα Παζαΐτη έγινε 58 ετών – Η φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειας Καραμανλή

Η Νατάσα Παζαΐτη γιόρτασε τα γενέθλιά της και είχε την οικογένειά της στο πλευρό της.

Σβήνοντας 58 κεράκια και ποζάροντας με όλη την οικογένεια, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή έγραψε χαρακτηριστικά: «Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Φέτος, μαζί με τα γενέθλιά μου γιορτάζουμε και έναν χρόνο από τον ερχομό του Πέπε».



Καραμανλής: Η μεγάλη πρόκληση στην ηλεκτροκίνηση είναι πως θα βάλουμε φορτιστές παντού

Στα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει από το 2019 για την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, αλλά και σε αυτά που πρέπει, ακόμη, να γίνουν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, στο 6ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης.



Καραμανλής: «Φτιάχνουμε νέους δρόμους κι αναβαθμίζουμε τους υπάρχοντες. Με έναν στόχο: ασφάλεια»

Στο Εθνικό Σχέδιο για την Οδική Ασφάλεια, που εκτείνεται σε τέσσερις βασικούς άξονες: Ασφαλείς δρόμοι – Υπεύθυνοι Οδηγοί – Κυκλοφοριακή Παιδεία – Δίκαιοι Κανόνες για όλους, αναφέρθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.



Κώστας Καραμανλής: Οι φωνές αναθεωρητισμού δεν «περπατάνε» σήμερα - Η Ελλάδα στέκεται με αυτοπεποίθηση απέναντι στην Τουρκία

Για την Τουρκία, τις δημοσκοπήσεις, το ενεργειακό και τη Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και στην εκπομπή “Σήμερα” με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου.



Καραμανλής: Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα με αυξήσεις στα διόδια στην Αττική Οδό

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η νέα κυβέρνηση δε θα δεχθεί αύξηση των διοδίων της Αττικής Οδού έστειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, στις προγραμματικές δηλώσεις.



Καραμανλής: Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι κάθετα αντίθετη με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι κάθετα αντίθετη με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής και προσθέτει: «Καταλαβαίνω ότι ο κ.Τσίπρας πολύ θα ήθελε να βρει μια «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», ή έστω να κατασκευάσει κάποιους εκ των υστέρων «συνενόχους», αλλά δεν πρόκειται να συμβεί ούτε το ένα ούτε το άλλο.