Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 -
Ελαφριά βροχή

24 °C

Σήμερα, 22. Μαΐου 2019

ΚορυφαίαΕλεύθερα διόδια τις Κυριακές των εκλογών

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές 2019 έχει ξεκινήσει. Για τη διευκόλυνση των πολιτών οι διελεύσεις σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας θα γίνονται χωρίς χρέωση.Απείλησε ότι θα ανατινάξει αεροπλάνο για να μην τον επισκεφθούν οι... γονείς του

Με έναν ευφάνταστο τρόπο επιχείρησε ένας φοιτητής στη Γαλλία να αποφύγει μια συνάντηση με τους γονείς του, ωστόσο το σχέδιό του τελικά του κόστισε ακριβά.

Ο 23χρονος που σπουδάζει στην πόλη Ρεν πραγματοποίησε απειλητικό τηλεφώνημα τον Ιανουάριο, προειδοποιώντας ότι θα εκραγεί βόμβα σε αεροπλάνο.Έρχονται 1.450 προσλήψεις προσωπικού στο Δημόσιο

Έρχονται το επόμενο διάστημα σχεδόν 1.450 προσλήψεις προσωπικού στο Δημόσιο. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στην Αυτοδιοίκηση, στον τομέα της Εκπαίδευσης και σε αυτόν της Δικαιοσύνης.
Θερίζει ο δολοφόνος των δέντρων στη νότια Ευρώπη

Ένα βακτήριο που σκοτώνει τις ελιές σε αρκετές μεσογειακές χώρες, μπορεί να επεκταθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη και σε άλλα φυτά, σύμφωνα με γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Ασφάλειας των Τροφίμων (EFSA).Σπουδαία εκδήλωση για τις χαμένες πατρίδες, για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων

Ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας, Μάρκος Αυρήλιος, θέλοντας να αναδείξει τη δύναμη της λήθης είχε πει: «Εγγύς μεν η ση περί πάντων λήθη, εγγύς δε η πάντως περί σου λήθη». Δηλαδή «Σύντομα θα τα έχεις ξεχάσει όλα και σύντομα θα έχουν ξεχάσει όλοι».
50.000 προσκυνητές στη γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μανταμάδο της Λέσβου - Δείτε ΦΩΤΟ

Κοσμοσυρροή στη γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μανταμάδο της Λέσβου.

Για άλλη μια χρονιά πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει το προσκύνημα του Ταξιάρχη στον Μανταμάδο Λέσβου. Παρά τις απαγορεύσεις τίμησαν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα..ΕΙΚΟΝΕΣ

Με απαγορεύσεις εισόδου στην Αλβανία, αυστηρούς ελέγχους και μπλόκα σε κάθε γωνιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 11.5.2019 στους Βουλιαράτες Βορείου Ηπείρου το εξάμηνο μνημόσυνο στη μνήμη του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα. Παρόντες η οικογένεια του, συγγενείς, συγχωριανοί, όσοι κατάφεραν να προσεγγίσουν το χωριό και ο πρόξενος Αργυροκάστρου κ. Λάμπρος Κακίσης.«Σε μια βαλίτσα μάνα μου με είχανε κλεισμένο...»

Ρίγος και συγκίνηση… Αυτά είναι τα συναισθήματα που σου προκαλεί το ποίημα το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, η συγγραφέας και ποιήτρια, Αργυρούλλα Τίκκου.

Ένα ποίημα αφιερωμένο, στις γυναίκες, στις μητέρες και τις μικρές ψυχές που χάθηκαν αποτρόπαια από τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο.