Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

κόρης



Το αντίο της Σάννυ Μπαλτζή στον Χάρρυ Κλυνν - Ήταν ο παππούς της κόρης της

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της  Σάννυ Μπαλτζή, η πρώτη σύζυγος του γιου του Χάρρυ Κλυνν, Νίκου Τριανταφυλλίδη με την οποία απέκτησαν μια κόρη, τη Λώρα.



Ινδονησία: 77χρονη ζούσε επί μήνες με τα πτώματα του συζύγου και της κόρης της

Μια οικογένεια στην Ινδονησία ζούσε σε ένα σπίτι μαζί με τα πτώματα δύο συγγενών της περιμένοντας την ανάστασή τους, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.



Αντί για την αποφοίτηση της κόρης του, βρέθηκε στην κηδεία της

Στην ταφή τουλάχιστον 165 μη αναγνωρισμένων σορών προχώρησαν οι αρχές στη Σομαλία, μετά το λουτρό αίματος στο Μογκαντίσου, το Σάββατο.

Οι νεκροί έφτασαν τους 276 και μόλις 111 σοροί ήταν εφικτό μέχρι στιγμής να αναγνωριστούν, όπως μεταδίδει το BBC.

Τουρκικό στρατιωτικό αεροσκάφος θα μεταφέρει 40 τραυματίες στην Τουρκία για να τους χορηγηθεί ιατρική φροντίδα.



Είχε 11 ημέρες στο σπίτι τη σορό της 3χρονης κόρης της και ο μικρός αδερφός της έδινε αγκαλιές

Μια μητέρα αποκαλύπτει ότι κράτησε για 11 ημέρες το άψυχο σώμα της 3χρονης κόρης της μέσα στο σπίτι της, μετά τον θάνατό της. Μάλιστα, ο νεότερος γιος της, Joshua, δύο ετών τότε, είδε το πτώμα της αδελφής της και της «έδινε πρωινές αγκαλιές».



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περήφανος για τις βουτιές της κόρης του

Στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να γιορτάσει και το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Ο κ. Μητσοτάκης περνάς στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του, μετά και το δείπνο που παρέθεσε σε «γαλάζιους» βουλευτές, γεγονός που δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.



Τελικά αθωώθηκε για τη δολοφονία της κόρης της, μετά απο 20 χρόνια

Της επιβλήθηκαν ισόβια, πέρασε 20 χρόνια φυλακισμένη και τελικά το δικαστήριο αθώωσε και εκείνη και τον πρώην σύντροφό της.

 

Ο λόγος για τη Γιαπωνέζα Κείκο Αόκι, που σήμερα είναι 52 ετών και μαζί με τον πρώην σύντροφό της Τασουχίρο Μπόκου είχαν κατηγορηθεί για τη δολοφονία της κόρης της.