Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

κοπωση



Πρωτεΐνη: Πόση χρειάζεται πραγματικά ο οργανισμός μας

Οι δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες εφαρμόζονται πολύ συχνά αυτή την περίοδο και πολλοί αναρωτιούνται ποια είναι η ποσότητα της πρωτεΐνης που χρειάζονται πραγματικά

Η απάντηση δεν είναι απλή αφού υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τις ανάγκες σε πρωτεΐνη.



Προσοχή! Ο βήχας και η κόπωση μπορεί να είναι σημάδια καρκίνου του πνεύμονα

Τα συμπτώματα του καρκίνου του πνεύμονα περιλαμβάνουν έναν μακροχρόνιο βήχα και ένα αίσθημα κόπωσης, ή πολύ μειωμένης ενέργειας. Αλλά υπάρχουν και άλλα άλλα σημάδια που πρέπει να προσέχετε.
 


Σταϊκούρας: Φορολογική κόπωση και στάση πληρωμών

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση ασκούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού στο επτάμηνο.



Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης: 6 κοινά συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζετε

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από το Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης, μίας κατάστασης με βασικό χαρακτηριστικό την εξουθενωτική κούραση.

 

 



Αποτελεσματικοί τρόποι για να νικήσετε την κόπωση

Κάντε μικρές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες και αντλήστε ενέργεια για να κάνετε περισσότερα στη διάρκεια της εβδομάδας.

Κοιμηθείτε επτά με οκτώ ώρες

1. Η καφεΐνη μπορεί να παραμείνει στον οργανισμό για πάνω από μισή μέρα, οπότε μην πίνετε καφέ, τσάι ή ανθρακούχα ποτά το απόγευμα.



Τροφές και ποτά που μας «κλέβουν» την ενέργεια

Όταν πλησιάζει το μεσημεράκι, συνήθως νιώθουμε τις δυνάμεις μας να μας εγκαταλείπουν...

 

Από διατροφικής άποψης, πρόκειται για την πιο «κρίσιμη» στιγμή της ημέρας, αφού τα σνακ που θα επιλέξουμε θα καθορίσουν κατά πόσο θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε αποδοτικά τις υποχρεώσεις μας.