Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Κόντρα



ΚΚΕ κατά Μητσοτάκη για τη συνάντησή του με τον «πραξικοπηματία» Γκουαϊδό στο Νταβός

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΚΚΕ, που σε πολύ έντονο ύφος σχολίασε τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής της Βενεζουέλας και αναγνωρισμένο ηγέτη της από 50 και πλέον κράτη Χουάν Γκουαϊδό, στο Νταβός, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.



Άστραψε και βρόντηξε κατά των ΗΠΑ ο Ερντογάν!

Οργισμένος με την απόφαση των ΗΠΑ να αποπέμψουν την Τουρκία από το πρόγραμμα των μαχητικών αεροσκαφών F-35 αλλά και την απόφασή τους να αρθεί το εμπάργκο πώλησης αμερικανικών όπλων στη Κυπριακή Δημοκρατία εμφανίστηκε ο Ταγίπ Ερντογάν.



Κόντρα Τραμπ - Μακρόν: «Θέλετε τζιχαντιστές;» - «Ας είμαστε σοβαροί, το ISIS παραμένει, δεν το εξολοθρεύσατε»

Απροσδόκητα αρνητικό ήταν το κλίμα της συνάντησης των ηγετών ΗΠΑ και Γαλλίας στο πλαίσιο της επετειακής Συνόδου του ΝΑΤΟ. Η επίθεση, την οποία εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Εμανουέλ Μακρόν αποτελεί πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο, ενώ η αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο προέδρους ανοίγει ευρύ πεδίο ερμηνειών, ανησυχιών και προβληματισμών.



Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Τόσο στη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και σήμερα από τον εκπρόσωπο του κόμματος, ο πρωθυπουργός κατηγορήθηκε πως δεν έθεσε αρχικά στον Τούρκο πρόεδρο τα ζητήματα των παραβιάσεων στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ.



ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο της ΝΔ θέτει σε κίνδυνο 1,25 εκατ. συντάξεις

«Η Ν.Δ. εξακολουθεί να κρύβεται και να μην δίνει απαντήσεις για το σχέδιό της να ιδιωτικοποιήσει την επικουρική ασφάλιση», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.



Βουλή: Άγριος καυγάς Τσακαλώτου – Βενιζέλου

«Αυτό που κάνετε με τα υπερπλεονάσματα είναι εγκλωβισμός της οικονομίας στην αναιμική ανάπτυξη, στο σύρσιμο της, για να κάνετε μια παιδική αναδιανομή. Αυτό είναι έγκλημα σε βάρος της προοπτικής του έθνους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.