Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

κοντε



Σύνοδος Κορυφής- Το γεύμα Μητσοτάκη με Μέρκελ, Μακρόν, Κόντε, Σάντσεθ, Κόστα- Φωτογραφία

Μια ακόμα φωτογραφία και ένα μίνι σχόλιο δημοσίευσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στα social media και συγκεκριμένα στο instagram.

O Πρωθυπουργός μαζί με τους υπόλοιπους ηγέτες, γευμάτισαν στο εστιατόριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο Κυριακός Μητσοτάκης, ανήρτησε μια φωτό αλλά και το παρακάτω σχόλιο. «Ένα σύντομο διάλειμμα ανάμεσα σε μαραθώνιες συναντήσεις!»



Τηλεφώνημα Πούτιν-Κόντε μετά τις εξαγγελίες Ερντογάν για τη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε με τη Λιβύη να είναι ένα από τα θέματα που τους απασχόλησαν σύμφωνα και με τη Μόσχα και με τη Ρώμη.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο οι ηγέτες Ρωσίας και Ιταλίας συμφώνησαν ότι η κατάσταση στη Λιβύη πρέπει να επιλυθεί με ειρηνικό τρόπο.



Κόντε – Ζάεφ: Ιστορικό λάθος το “όχι” στην ένταξη στην ΕΕ για Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία

Ο κ. Ζάεφ επισκέφθηκε σήμερα την Ρώμη μετά από πρόσκληση του Ιταλού ομολόγου του στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ιταλίας για επανέναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας με την ΕΕ.



Η Βουλή της Ρώμης δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο Κόντε

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε το βράδυ της Παρασκευής στη κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε η Βουλή της Ρώμης, μια ψήφος η οποία ήταν απόλυτα συνδεδεμένη και με την έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού του 2019.

 

Δυσκολίες για την απόκτηση Κόντε αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός

Όποιος άκουσε τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά το φιλικό με τον Λεβαδειακό για υπέρβαση στη μεταγραφή του φορ, σίγουρα το μυαλό του δεν πήγε στον Πέδρο Κόντε.