Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 -

Κωνσταντίνος Βασάλος



Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζουν τον έρωτά τους στην Ελαφόνησο! (ΦΩΤΟ)

Το Survivor τους ένωσε και από τότε είναι αχώριστοι. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να ξεκίνησαν το τρυφερό τους ειδύλλιο κάτω από δύσκολες συνθήκες επιβίωσης, τώρα όμως είναι στα καλύτερά τους και ζουν τον έρωτά τους. Το φετινό καλοκαίρι, μάλιστα, είναι αφιερωμένο στους δυο τους και τις βόλτες και τις βουτιές τους στα γαλανά νερά.



Δείτε το σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Για χάρη της εκπομπής “ΕΔΩ”, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άνοιξε το σπίτι της και υποδέχθηκε την Ειρήνη Γκανιάτσου, όπου είχαν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Η γνωστή αθλητικογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor, για τα όσα είχαν γίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.



Υστερία από θαυμαστές παικτών του survivor στη Θεσσαλονίκη! Έκλεισε ένα ρεύμα στην Τσιμισκή!

Το αδιαχώρητο επικρατεί αυτήν την ώρα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με αφορμή την παρουσία παικτών του Survivor σε γνωστό πολυκατάστημα επί της οδού Τσιμισκή.

Πρόκειται για τους Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ορέστη Τσάνγκ, οι οποίοι πήγαν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του εορτασμού 50 χρόνων λειτουργίας του πολυκαταστήματος.



Survivor: Χαμός στο twitter με την μητέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου!

Ένα διαφορετικό quiz κλήθηκαν να λύσουν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και οι ανατροπές δεν είχαν τέλος. Βλέπεις με έπαθλο ένα αυτοκίνητο ήταν λογικό όλοι να θέλουν να βγουν νικητές. Οι ερωτήσεις του quiz, όμως, ήταν αρκετά διαφορετικές, αφού οι παίχτες κλήθηκαν να βρουν τις απαντήσεις που έδωσαν οι μαμάδες τους σε κάποιες προσωπικές ερωτήσεις.



Survivor: Η Τουρκάλα Sabriye ερωτεύτηκε τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Ένας έρωτας γεννήθηκε στο Survivor! "Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει! Τον ερωτεύτηκα! Αν ήταν Τούρκος..."