Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου



Το κουτσομπολιό της νέας χρονιάς: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε σχέση με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor

Εάν επιβεβαιωθεί θα είναι το κουτσομπολιό της νέας χρονιάς. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέρεται να «σχετίζεται» με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον Τούρκο παραγωγό ριάλιτι.

Το θέμα πήρε διαστάσεις από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος από το Open αναφέρθηκε στη σχέση της παρουσιάστριας με τον Τούρκο παραγωγό.



Η παίκτρια του My Style Rocks που εκνεύρισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Και οι καυγάδες, οι κόντρες και οι διαμάχες ανάμεσα στα κορίτσια του My Style Rocks, καλά κρατούν. Και η Φωτεινή Τράκα, γι’ ακόμη μία φορά με τη βαθμολογία που έβαλε σε συμπαίκτριά της, κατάφερε να στρέψει πάνω της τα φώτα. Και να «ανάψει» για λίγο τα αίματα.

 



Σαν γαμπρός και νύφη Παπαργυρόπουλος και Σπυροπούλου

Μια ωραία σύμπτωση στον ημιτελικό του Survivor 2 έγινε αφορμή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να διακωμωδήσει και τα όσα ειπώθηκαν όσο εκείνη και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν στο παιχνίδι.



Survivor: Επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρησε από το Survivor έπειτα από δύο μήνες παραμονής της στο παιχνίδι και επέστρεψε Ελλάδα!

Η ίδια είναι αρκετά ενεργός χρήστης των social media και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της!



Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν μπορώ να ακυρώσω το παρελθόν μου! Μετανιώνω για…»

Για το Survivor μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο “7 μέρες tv” και τη Μαρία Κολλιάτσα.



Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όσα έζησα δεν χωράνε σε λέξεις»

Αν κάτι έμαθε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο Survivor είναι οι έννοιες της εν συναίσθησης και της συμπαράστασης.

«Όσα έζησα δεν χωράνε σε λέξεις. Καταρχάς όταν πήγα φοβόμουν πάρα πολύ. Αγχωνόμουν γιατί δεν είχα έρθει ποτέ αντιμέτωπη με τους φόβους μου, όπως λόγου χάρη με το να πέσω από πολύ ψηλά ή με το να μην έχω να φάω.