Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

κολονα



Έπεσε κολόνα πάνω σε τρόλεϊ στην Ομόνια

Συναγερμός στην Ομόνοια καθώς κολόνα έπεσε πάνω σε τρόλεϊ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πτώση της κολόνας δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ το τρόλεϊ εκκενώθηκε αμέσως, Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στο σημείο, όπου έπεσε η κολόνα.



Έφηβος βρέθηκε αλυσοδεμένος σε κολόνα φωτισμού στο Βόλο

Έφηβος στο Βόλο βρέθηκε αλυσοδεμένος σε κολόνα φωτισμού.

Στο αρχείο μπήκε η προκαταρκτική για το περιστατικό με τον 16χρονο που βρέθηκε δεμένος με αλυσίδα από κολόνα φωτισμού στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και κλήθηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.



Θρήνος: Οδηγός καρφώθηκε σε κολόνα

Τραγικό θάνατο βρήκε 72χρονος, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής..

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, το δυστύχημα έγινε στο 81ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολόνα φωτισμού.



Όταν το Άγιο Φως βγήκε από την Κολόνα... Το θαύμα με το σχισμένο κίονα στην είσοδο του Παναγίου Τάφου που αποδέχονται ακόμη και οι επιστήμονες!

Το 1549 μ.Χ. σύμφωνα με τις ιστορικές καταγραφές, οι Αρμένιοι δωροδόκησαν τον σουλτάνο Μουράτ για να τους δώσει την άδεια να εισέλθουν στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και να βγάλουν αυτοί από τον Πανάγιο Τάφο το Άγιο Φως. Πράγματι, ο σουλτάνος τους έδωσε την άδεια και οι Αρμένιοι μπήκαν μέσα στον Ναό και τον κλείδωσαν.



Θρήνος για 25χρονο: Βρήκε τραγικό θάνατο όταν καρφώθηκε με το αυτοκίνητο σε κολόνα!

Τραγικός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος έξω από τη Λάρισα που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με νεκρό τον 25χρονο Αναστάσιο Γεροδήμο από το Ζάρκο Τρικάλων.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr το τροχαίο έγινε στις 3:00΄ τα ξημερώματα, στο 10ο χλμ. Εθνικής Οδού Λάρισας – Τρικάλων.



Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε σε κολόνα- 4 τραυματίες ανάμεσα και ένα παιδί

Σήμερα το απόγευμα σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες, μεταξύ των οποίων κι ένα μικρό παιδί, στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του κι έπεσε πάνω σε κολόνα φωτισμού!