Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

κολαν



Απίστευτο: Η United Airlines απαγόρευσε σε δύο έφηβες να επιβιβαστούν γιατί φορούσαν... κολάν

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines απαγόρευσε χθες σε δύο έφηβες που φορούσαν κολάν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για την πτήση τους λέγοντας ότι δεν πληρούν τον κώδικα ενδυμασίας που αφορούσε άτομα που ταξιδεύουν με ειδικά κουπόνια, είπε εκπρόσωπος της εταιρείας εν μέσω μιάς θύελλας αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Γιατί δεν πρέπει να φοράτε συνέχεια αθλητικά ρούχα

Μπορεί οι φόρμες, τα κολάν και τα αθλητικά μπλουζάκια να είναι τα πιο άνετα ρούχα που έχουμε στη ντουλάπα μας, όμως δεν πρέπει να τα φοράμε κάθε μέρα όλη μέρα, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Τα αθλητικά ρούχα δεν «αναπνέουν» εξίσου καλά με τα κανονικά ρούχα, οπότε η συνεχής επαφή με το δέρμα μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμούς και εξανθήματα.



Σήμερα η απολογία του ληστή με το κολάν και το ψεύτικο πιστόλι

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 30χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και για κατοχή ναρκωτικών.
 


Δείτε αρετουσάριστες φωτογραφίες και δεν θα πιστεύετε πως είναι το κορμί της Έλενας Παπαρίζου με κολάν!

Στα καλύτερα της είναι το τελευταίο διάστημα η Έλενα Παπαρίζου! Η τραγουδίστρια μετά τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη ο οποίος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανείς, είναι ανανεωμένη και πολύ αδυνατισμένη, αποδεικνύοντας πως ο έγγαμος βίος της… «πάει».