Κόκκινο κρέας: Πως μπορούμε να το καταναλώνουμε χωρίς να βλάπτει την καρδιά
24
Απριλίου
2021
- 10:52
Τελευταία τροποποίηση στις 24 Απριλίου, 2021 - 10:52
Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος μπορεί να έχει κακή φήμη ως επικίνδυνη για την υγεία της καρδιάς, όμως νέα έρευνα δείχνει ότι το άπαχο μοσχαρίσιο κρέας μπορεί να έχει μια θέση στην υγιεινή διατροφή.Στην τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition, οι ερευνητές βρήκαν ότι ο συνδυασμός της μεσογειακής διατροφής με μικρές μερίδες άπαχου μοσχαρ