Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κοίμηση της Θεοτόκου



Πάρος: Η Κοίμηση της Θεοτοκού στην Παναγία Εκατονταπυλιανή..ΕΙΚΟΝΕΣ

Αρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 στο πάνσεπτο και περιώνυμο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου.



Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Παναγιά της Τήνου..(ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Τήνου επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου:

Πηγή: © PCMVideo.WebTV.gr



Να έχουμε την Παναγία στις ζωές μας!

Να περπατήσουμε μέχρι τους ναούς της Παναγίας, να γονατίσουμε μπροστά στην Μεγαλόχαρη, να την παρακαλέσουμε με δάκρια, με πόνο και με στεναγμούς για τα παιδιά μας, για τις οικογένειές μας, για τους φτωχούς για τους ασθενείς και για τους πονεμένους, για τους πενθούντες.



Τέρενς Κουίκ στο BriefingNews: "Από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης"

Ως μία από τις κορυφαίες γιορτές της Χριστιανοσύνης, χαρακτήρισε μιλώντας αποκλειστικά στο BriefingNews την σημερινή μεγάλη ημέρα ο απεσταλμένος της ελληνικής κυβέρνησης στην Τήνο, Τέρενς Κουίκ.



15 Αυγούστου: Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Την Κοίμηση της Θεοτόκου τιμά σήμερα, 15 Αυγούστου, η Εκκλησία μας. Όπως είναι γνωστό, επάνω από το Σταυρό ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, έδωσε εντολή και την Παναγία μητέρα του παρέλαβε ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής στο σπίτι του, όπου διέμενε μαζί με τον αδελφό του Ιάκωβο και τη μητέρα του Σαλώμη, συγγενή της Θεοτόκου.