Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

κηπος



Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κήπος με τουλίπες στον κόσμο ηλικίας 75 ετών

Το Κέκενχοφ, επίσης γνωστό ως ο Κήπος της Ευρώπης, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κήπους λουλουδιών στον κόσμο, που βρίσκεται στο δήμο Λίσσε, στην Ολλανδία.



Έκθεση ζωγραφικής "Ο κήπος του Μουσείου" του Νεκτάριου Αποσπόρης

Αντλώντας έμπνευση από τον σπάνιας ομορφιάς εσωτερικό κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, ακουμπώντας στο φως και ανασκάπτοντας τους χυμούς και το εσώτατο κουκούτσι της ζωγραφικής πράξης, ο Νεκτάριος Αποσπόρης μας μυεί στον δικό του "Κήπο του Μουσείου", αιχμαλωτίζοντας όλον τον αληθινό χρυσό και τη στιλπνή ομορφιά του εσωτερικού κήπου του κόσμου.



Παράξενες αλλά αποτελεσματικές συμβουλές για τον κήπο σας

Δεν γεννηθήκαμε όλοι ταλαντούχοι κηπουροί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε πιο πλήρεις και πιο υγιείς κήπους. Δεν χρειάζονται εξεζητημένα εργαλεία, ακριβά προϊόντα ή ειδικές ικανότητες για να κάνουμε τα φυτά μας να ευδοκιμήσουν. Μόνο μερικά μικρά κόλπα, που απλά δεν είχαμε σκεφτεί.



Αγόρασε σπίτι και βρήκε πραγματικό χρυσωρυχείο στον "κήπο" του

Ο Άντονι Ντούλιν, αγόρασε μια κατοικία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν γνώριζε για την ύπαρξη του χρυσωρυχείου μέχρι που αποφάσισε να εξερευνήσει τα 165 στρέμματα της γης του.

 



Μεταφέρεται την Παρασκευή η αποψινή συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στον Κήπο του Μεγάρου

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η σημερινή συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στον Κήπο μεταφέρεται την Παρασκευή 29 Ιουνίου, την ίδια ώρα.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για την αποψινή συναυλία, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Παρασκευής με το ίδιο εισιτήριο.



Τα μουσικά ραντεβού στον Κήπο του Μεγάρου

Έχει καθιερωθεί πια ως ένα από τα must συναυλιακά καλοκαιρινά venues καθώς συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση και την φυσική δροσιά με ένα πάντα ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα που απλώνεται σε πολλά είδη και είναι φτιαγμένο για διαφορετικά γούστα.