Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Κιμ Γιονγκ Ουν



Μήνυμα του Κιμ Γιονγκ Ουν σε ΗΠΑ και Νότια Κορέα: Θα καταστρέψουμε ολοσχερώς τους εχθρούς μας

Σαφές μήνυμα στο στρατιωτικό επιτελείο της Βορείου Κορέας έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, τονίζοντας πως πρέπει να είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει τα πιο ισχυρά μέσα ώστε να συντρίψει τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα εάν επιλέξουν την ένοπλη αντιπαράθεση με τη χώρα του, όπως μεταδίδει σήμερα το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA).



Επικεφαλής ρωσικού Στρατού: «Έχουμε εγκαθιδρύσει περιεκτική αμυντική συνεργασία με Βόρεια Κορέα»

Ο επικεφαλής του ρωσικού γενικού επιτελείου Στρατού, Βαλέρι Γκεράσιμοφ, μιλώντας σήμερα σε ξένους στρατιωτικούς ακολούθους, ανέφερε πως η Ρωσία έχει εγκαθιδρύσει «περιεκτική» αμυντική συνεργασία με τη Βόρεια Κορέα συνεχίζοντας παράλληλα τις στρατηγικές συμπράξεις της με την Ινδία και την Κίνα.



Βόρεια Κορέα: Να καταβληθούν προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί η μείωση των γεννήσεων ζήτησε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε να καταβληθούν προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί η μείωση των γεννήσεων στη χώρα, όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Τα σχόλια του Κιμ έγιναν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για μητέρες στην Πιονγκγιάνγκ χθες, Κυριακή.



Νέο βιβλίο για τον Τραμπ αποκαλύπτει αλληλογραφία με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε τη σχέση του με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «φανταστική ταινία», σύμφωνα με τους εκδότες ενός προς έκδοσιν βιβλίου με θέμα τον οικοδεσπότη του Λευκού Οίκου, το οποίο αποκαλύπτει την αλληλογραφία μεταξύ των δύο ηγετών.



Ιστορική στιγμή: O Τραμπ πάτησε στη Βόρεια Κορέα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέσχισε σήμερα τη γραμμή που χωρίζει την Νότια από τη Βόρεια Κορέα για να κάνει μερικά ιστορικά βήματα μαζί με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στην χώρα του δεύτερου.



Συνάντηση Πούτιν - Κιμ την Πέμπτη

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε χθες δια του εκπροσώπου του, του Ντμίτρι Πεσκόφ, ότι η συνάντηση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, θα πραγματοποιηθεί έως τα τέλη Απριλίου χωρίς να αναφέρει την ημερομηνία της συνάντησης.