Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Κιλκις



Ελεύθεροι με εγγυήσεις οι 11 κατηγορούμενοι για δωροδοκία στο Κιλκίς

Με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις που φτάνουν τις 60.000 ευρώ αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, οι 11 κατηγορούμενοι, που συνελήφθησαν από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για δωροδοκία – δωροληψία με επίκεντρο τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Κιλκίς.



Κιλκίς: Συνελήφθησαν δύο άτομα που πουλούσαν αμφιβόλου ποιότητας λάδι

Δύο άτομα, μία γυναίκα και ένας άνδρας, συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Παιονίας, στο Κιλκίς καθώς κατείχαν και φαίνεται να πουλούσαν λάδια αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης σε ανυποψίαστους πολίτες.



Στο «κόκκινο» Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χαλκιδική, Κιλκίς- Τα μέτρα που ισχύουν

Στο επίπεδο 4 (κόκκινο) του Επιδημιολογικού Χάρτη της χώρας εντάσσονται οι Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Χαλκιδικής, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης, ενώ παρατείνεται η ισχύς των ειδικών, τοπικού χαρακτήρα, μέτρων στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Καβάλας, Καστοριάς, Ξάνθης και Δράμας, μετά την εκ νέου αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων από την επιτροπή των Λοιμωξιολ



Κορωνοϊός: Σε αυξημένη ετοιμότητα τα νοσοκομεία Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας, Κιλκίς

Εντολή στους διοικητές της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Μπογιατζίδη και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρη Τσαλικάκη, να θέσουν τα νοσοκομεία των νομών Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, έδωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.



Κιλκίς: 75χρονος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε δύσβατη περιοχή - Είχαν φτάσει τα 4 μέτρα

Καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισαν σε δύσβατη δασώδη περιοχή του Κιλκίς οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.



Κιλκίς: Τραγικός θάνατος 20χρονου - Παρασύρθηκε από 6 αυτοκίνητα

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Τρίτης 20χρονος που κινείτο πεζός στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στο ύψος της Νέας Σάντας.