Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Κεντροαριστερά



Εκλογές Σουηδία: Δημοσκόπηση δίνει μικρό προβάδισμα στην κεντροαριστερά

Ο κεντροαριστερός συνασπισμός στη Σουηδία έχει μικρό προβάδισμα έναντι της κεντροδεξιάς πριν από τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, έδειξε δημοσκόπηση, όμως και οι δύο δεν συγκεντρώνουν την πλειοψηφία και το αντιμεταναστευτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών εξακολουθεί να μπορεί να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο μεμονωμένο κόμμα.



Το διαζύγιο στο Κίνημα Αλλαγής και η επόμενη μέρα στην Κεντροαριστερά

Ενα πρωινό τηλεφώνημα μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη επιβεβαίωσε πως το διαζύγιο μεταξύ Κινήματος Αλλαγής και Ποταμιού είναι αναπόφευκτο - εκείνος της ανακοίνωσε πως δεν θέλει πολεμικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές κι εκείνη υποδέχτηκε ψυχρά την προαναγγελία της εξόδου.



Η Κεντροαριστερά απέκτησε τη δική της εκπομπή στο Facebook

Έναν πρωτότυπο και σύγχρονο τρόπο για την προβολή των θέσεων της Κεντροαριστεράς εγκαινίασε, μέσω του Facebook, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και γνωστός γκατζετάκιας, Μάνος Επιτροπάκης.



Κόστα Ρίκα: Ο υποψήφιος της κεντροαριστεράς νικητής των προεδρικών εκλογών

Ο κεντροαριστερός υποψήφιος για την προεδρία Κάρλος Αλβαράδο Κεσάδα προηγείται με διαφορά που είναι αδύνατον να ανατραπεί μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών που διεξήχθη την Κυριακή στην Κόστα Ρίκα, καθώς συγκεντρώνει το 60,66% των ψήφων, με βάση τα ως τώρα αποτελέσματα -με το 91% των ψηφοδελτίων να έχει καταμετρηθεί-.



Ο ρόλος του Νίκου Ανδρουλάκη στις ζυμώσεις για την κεντροαριστερά

Μαθαίνουµε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι ζυµώσεις για πιθανές συµπορεύσεις µεταξύ των χαµένων των εκλογών της κεντροαριστεράς ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα.

Κοµβικό ρόλο στις κινήσεις αυτές από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη παίζει η Εύα Καϊλή.



Το πρόσωπο από το παρελθόν που συγκίνησε τον Ανδρουλάκη

Φίλοι, συγγενείς, στελέχη, άρχισαν να καταφτάνουν από νωρίς το απόγευμα στο γραφείο του ευρωβουλευτή προκειμένου να δουν όλοι μαζί τα αποτελέσματα.