Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος



Εθνική Βιβλιοθήκη: Πότε και πώς δανειζόμαστε βιβλία από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος

Άνθρωποι κάθε ηλικίας και εθνικότητας κάθονται αναπαυτικά στις πολυθρόνες και τα γραφεία της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος.

Άλλοι για να ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες, άλλοι για επαγγελματικούς λόγους και άλλοι κάνουν την εργασία τους για το Πανεπιστήμιο. Ο χώρος ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μυρίζει «καινουργίλα» πολύχρωμος και φωτεινός.



Οι βραβευμένες φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος

Ολη η Αθήνα μετατρέπεται σε μία υπαίθρια φωτογραφική έκθεση μέσα από το Athens Photo World, την έκθεση που φέρνει στιγμιότυπα που έχουν απαθανατίσει φωτορεπόρτερ, σε Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος, στην Ερμού, στο Σύνταγμα και τα κάγκελα του Εθνικού Κήπου. Η πρώτη διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Μπεχράκη.



«Βάκχαι» του Ιάννη Ξενάκη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος -Έχουν παιχτεί μόνο στο Λονδίνο



Το θρησκευτικό έργο «Εκκλησιαστής» με την Ολια Λαζαρίδου στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει την Κυριακή 1 Απριλίου στις 19.30, στο Φάρο, ένα σημαντικό βιβλίο της παγκόσμιας λογοτεχνίας, τον Εκκλησιαστή.

Εργο, άγνωστου συγγραφέα, που γράφτηκε, όπως συνάγεται, το δεύτερο μισό του 3ου π.Χ. αιώνα.



Με μουσική βραδιά τζαζ υποδέχεται τον Αύγουστο το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος

Η σειρά συναυλιών Jazz Διαχρονίες επιστρέφει την Τετάρτη 2 Αυγούστου (21.00), στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η έναρξη πραγματοποιείται με το διεθνούς φήμης Christos Rafalides Trio και μια τζαζ μουσική εμπειρία μεταξύ λυρισμού, πάθους, γνώσης και δεξιοτεχνίας, στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ με θέα την πόλη.



Παραμονή στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος: Mε Φιλαρμονική Βερολίνου, τσίρκο και αγώνα δρόμου

Η μαγεία της υποδοχής του νέου χρόνου στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος γεμίζει από τους ήχους μιας από τις σπουδαιότερες ορχήστρες του κόσμου, της Φιλαρμονικής του Βερολίνου.