Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κεντρο αθηνας



Ημέρα κινητοποιήσεων: Τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Όσοι οδηγοί βρεθείτε σήμερα από το κέντρο της Αθήνας οπλιστείτε με υπομονή, καθώς έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Μία το πρωί και δύο το απόγευμα, κατά των διατάξεων του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.



Κλειστό αύριο έως τις 13:00 το κέντρο της Αθήνας

Κλειστό θα είναι αύριο το κέντρο της Αθήνας από τις 8:00 έως τις 13:00 καθώς θα διεξαχθεί ο «26ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας» και ο «3ος Αγώνας Δρόμου Πεδίου Άρεως "Στις Γειτονιές της Αθήνας"».

Η κυκλοφορία θα διακοπεί στις εξής οδούς, πλατείες και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων:



Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων στην Πλατεία Συντάγματος της ταινίας «Born to be murdered».



Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.: Εντοπίστηκε σάκος με ύποπτο περιεχόμενο

Στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Αμερικής βρέθηκε παρατημένος σάκος με ύποπτο περιεχόμενο. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής  Στο σημείο σπεύδουν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να τον ελέγξουν.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν επιστρέπουν σε κανέναν να πλησιάσει



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο την Πέμπτη

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο (Πέμπτη), σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των συγκεντρώσεων για τις Πρέσπες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και στην περιοχή των Αμπελοκήπων.



O ρασοφόρος που προσπάθησε να σταματήσει τα χημικά μόνο με το χέρι του!

Τη στιγμή που τα χημικά έπεφταν... βροχή στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, και ενώ πολλοί έτρεχαν να γλιτώσουν, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ένα απίστευτο σκηνικό.