Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Κεντρική Επιτροπή



Η ομιλία του Tσίπρα στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Στη μάχη των πρόωρων εκλογών που ο ίδιος προκήρυξε υπό το βάρος της ήττας που υπέστη στις ευρωεκλογές από τη ΝΔ, μπαίνει ο Αλέξης Τσίπρας.



Σκουρλέτης: Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να είμαστε πρώτο κόμμα

Την πεποίθηση ότι το κυβερνόν κόμμα θα είναι πρώτο και στις επόμενες εθνικές εκλογές, εξέφρασε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Έθνος» και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.



Δείτε Live την ομιλία Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από σχεδόν οκτώ ολόκληρα χρόνια βρισκόμαστε στη τελική ευθεία για την έξοδο από το καθεστώς των μνημονίων", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγοντας τις εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.



ΠΑΣΟΚ: Αμφισβητούν την απόφαση της κεντρικής επιτροπής

Λίγο μετά τη λήξη της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η ομάδα του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, που αμφισβητεί την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να προχωρήσει σε διενέργεια Συνεδρίου Αρχών και ζητάει Ιδρυτικό Συνέδριο, εξέδωσε ανακοίνωση.

Σε αυτή αμφισβητεί εκ νέου τις διαδικασίες και επιτίθεται στην ηγεσία του κόμματος.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:



Συνεδριάζει την Κυριακή η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που συνεδριάζει την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.



Κινητικότητα μεταξύ των "τάσεων" του ΣΥΡΙΖΑ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν οι πολιτικές εξελίξεις καθώς και το επικείμενο συνέδριο του κόμματος.