Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 -

Κέιτ Μπλάνσετ



Η Κέιτ Μπλάνσετ τους ξάφνιασε όλους με την αποκάλυψή της ότι δεν πληρώθηκε για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κέιτ Μπλάνσετ, όταν εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens Live».



H Κέιτ Μπλάνσετ φόρεσε 102 παλιά κουτάλια σε εκδήλωση – Δείτε φωτογραφίες με το ιδιαίτερο τοπ

Η Κέιτ Μπλάνσετ πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο Λος Άντζελες για τις ανάγκες της νέας της ταινίας «Borderlands». H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι γνωστό πως αγαπάει πολύ την μόδα και με τις ενδυματολογικές επιλογές πάντα καταφέρνει να βρίσκεται στο επίκεντρο.



Η Κέιτ Μπλάνσετ έβαλε φόρεμα με τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης – Η συμβολική εμφάνιση στις Κάννες

H Κέιτ Μπλάνσετ κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, καθώς επέλεξε ένα φόρεμα με τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Apprentice» με ένα φόρεμα του σχεδιαστή Jean Paul Gaultier που συμβόλιζε την αλληλεγγύη της στην Παλαιστίνη εν μέσω του πολέμου με το Ισραήλ.



Γείτονες κατηγορούν την Κέιτ Μπλάνσετ για ηχορύπανση καθώς χτίζει εξοχικό στην Κορνουάλη

Γείτονες κατηγορούν τη βραβευμένη με δυο Όσκαρ ηθοποιό Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett) ότι κατάστρεψε τις οικογενειακές διακοπές τόσο των τουριστών όσο και των κατοίκων με τον θόρυβο από την οικοδομή του ακινήτου που διαθέτει στη γραφική πόλη Mawgan Porth στην Βόρεια Κορνουάλη.



ΟΗΕ – Παγκόσμιο Φόρουμ για τους Πρόσφυγες: Η Κέιτ Μπλάνσετ καλεί τον κόσμο να εστιάσει στην εκπαίδευση των προσφύγων

Το δεύτερο Παγκόσμιο Φόρουμ για τους Πρόσφυγες θα πρέπει να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση των προσφύγων, την υποστήριξη των χωρών υποδοχής και την ακρόαση των προσωπικών εμπειριών αυτών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», δήλωσε η πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR), Κέιτ Μπλάνσετ, ενόψει της διεξαγωγής του αυτήν την εβδομάδα.



Βραβείο για την Κέιτ Μπλάνσετ

Η Κέιτ Μπλάνσετ θα τιμηθεί με το Ανθρωπιστικό Βραβείο στην τελετή απονομής των τιμητικών διακρίσεων σε Γυναίκες της Χρονιάς 2019 του περιοδικού Harper's Bazaar, που διοργανώνεται σήμερα στο Λονδίνο.