Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Κέιτ Μίντλεντον



«Εγχείρησαν την πριγκίπισα Κέιτ, γιατροί του “νοσοκομείου του πάπα”», γράφει το ιταλικό περιοδικό Gente

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Gente, γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, συνέθεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ. Πρόκειται για το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται, ανέκαθεν, όλοι οι ποντίφικες και στο οποίο έχει μεταφερθεί, επανειλημμένα, και ο πάπας Φραγκίσκος.



Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αυτή θα είναι η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο

Μετά την ανακοίνωση της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν είχε πραγματοποιήσει κάποια δημόσια έξοδο, ωστόσο τώρα ανακοίνωσε ποια θα είναι η πρώτη του.



H Κέιτ Μίντλετον «έσπασε» τη βασιλική παράδοση και άνοιξε την καρδιά της

Ευχαριστήρια κάρτα στάλθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον σε όσους ευχήθηκαν καλή ανάρρωση στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Μαρτίου η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε μέσω ενός συγκλονιστικού βίντεο ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια θεραπείας από καρκίνο.



Daily Mail: Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να αποκαλύψει πως έχει καρκίνο, γιατί εκβιάστηκε

Στον ισχυρισμό ότι η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, αφού απειλήθηκε από αγνώστους ότι θα διαδώσουν τα γραφόμενα στον ιατρικό της φάκελο, προέβη η βρετανική «Daily Mail».



Κέιτ Μίντλετον: «Υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Ο δημοσιογράφος Marc Roche, ειδικός στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, ανέφερε κατά τη συνέντευξή του στο Gala  τον τύπο του καρκίνου από την οποία πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.



Το παλάτι «σπάει τη σιωπή του» σχετικά με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον, το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες. Η αποκάλυψή για την υγεία της συγκίνησε τους Βρετανούς.